Achterdeur met glas: Handige montageservice!

In Nederland zijn we bekend met een grillig klimaat. Volgens het Köppen weersysteem hebben we te maken met relatief milde winters en zomers en neerslag gedurende het jaar. Dit laatste klopt wel, maar over onze milde jaargetijden valt te twisten. Gelukkig houden we bij Deurengigant rekening met alle weersomstandigheden en zijn onze deuren berekend op verschillende weerstypes. Zo ook onze achterdeuren met glas.

Ons assortiment staan bom vol deuren in alle soorten en maten. Zo bieden wij u een ruime keuze uit:

Onder onze buitendeuren vallen voordeuren, tuindeuren en achterdeuren. De laatste groep heeft vaak een groot raam in de sponning. Deze Al dan niet met een ruitverdeling of gespannen draad. Onze houten deuren bieden isolatie en zorgen ervoor dat de energie kosten aanzienlijk omlaag gaan. Wanneer u een tuindeur zonder glas koopt, zorg er dan voor dat u bij het monteren de rand strak afkit. Zo is de deur beter geïsoleerd en voorkomt u dat het glas meetrilt wanneer u de deur opent of dichttrekt.

Varianten op standaard beglazing

Gelukkig hoef u bij Deurengigant niet per se te kiezen voor een raamloze buitendeur. Wanneer u het plaatsen van glas over wilt laten aan Deurengigant, dan kunt u kiezen voor een kant en klaar deur. Een achterdeur met glas behoort tot de mogelijkheden. Gelukkig maar, want de kans op inbraken wordt verkleind doordat de deuren vanuit de binnenkant voorzien zijn van glas. Wij bieden verschillende varianten achterdeuren met glas:

 • Veiligheidsisolatieglas
 • 4, 6 of 8 ruitsverdeling met blank isolatieglas
 • Standaard isolatieglas
 • Draadglas
 • Blank isolatieglas

Voor alle raamvormen valt iets te zeggen, maar belangrijk is dat het past bij uw persoonlijke stijl en dat het een mooie combinatie vormt met de inrichting van uw huis. Bent u overtuigd van uw favoriete deur met glas? Profiteer dan van onze montageservice wanneer u het plaatsen van uw nieuwe achterdeur liever uitbesteedt.

De draairichting van de achterdeur met dubbel glas

Als u een achterdeur met dubbel glas gaat bestellen, dan is het belangrijk dat u de juiste draairichting kiest. U kunt de draairichting van uw nieuwe houten achterdeur met glas eenvoudig bepalen door te kijken naar uw oude deur.

 1. Ga voor uw oude achterdeur met glas staan, aan de kant waar de deur naartoe opendraait
 2. Kijk waar de scharnieren van uw oude achterdeur hout met glas zich bevinden
 3. Bevinden de scharnieren zich aan de rechterkant, dan heeft u een nieuwe buiten achterdeur met glas nodig die rechtsdraaiend is
 4. Bevinden de scharnieren zich aan de linkerkant, dan heeft u een nieuwe buiten achterdeur met glas nodig die linksdraaiend is

De maten van de achterdeur met glas

Een nieuwe achterdeur met dubbel glas kunt u eenvoudig online bestellen, het is alleen wel belangrijk dat u de juiste maten kiest. Wij hebben standaard maten voor onze achterdeuren met dubbel glas. De maten voor uw nieuwe hardhouten achterdeur met dubbel glas kunt u eenvoudig zelf opmeten. Dit doet u als volgt:

 • Meet de hoogtemaat van uw oude deur op
 • Meet de breedtemaat van uw oude deur op

Zo simpel kan het zijn. U kunt uw oude achterdeur met glas nog een laatste keer nuttig gebruiken. Het is overigens ook mogelijk om de sponningsmaten van het deurkozijn op te meten, echter moet dit zeer nauwkeurig gebeuren:

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl