Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

Cando Cardiff
Cando Cardiff
Dimension
€ 259,00
€ 207,20
select
Cando Dublin
Cando Dublin
Dimension
€ 259,00
€ 207,20
select
Cando Jersey
Cando Jersey
Dimension
€ 259,00
€ 207,20
select
Cando Leeds
Cando Leeds
Dimension
€ 259,00
€ 207,20
select
Cando Wellington
Cando Wellington
Advanced
€ 269,00
€ 215,20
select
Cando Muiden
Cando Muiden
Traditional
€ 289,00
€ 231,20
select

Een paneeldeur is een mooie veelzijdige deur waar u veel mee kunt. U kunt de deur goed combineren met andere deuren en ze passen in bijna ieder interieur. Of het nu klassiek, modern of daartussenin zit, paneeldeuren zijn ideaal. Bij ons kunt u uw paneeldeuren zelf samenstellen. Aan de hand van een aantal eenvoudige stappen heeft u uw eigen paneeldeuren samengesteld.

Paneeldeuren op maat: Stomp of opdek?

Als u een paneeldeur op maat gaat bestellen, dan is het eerst belangrijk dat u bepaalt welk type paneeldeur u heeft. U kunt namelijk een stompe of opdekdeur hebben. Er is een wezenlijk verschil tussen deze twee type deuren.

Bij een stompe deur wordt de paneeldeur in zijn geheel het kozijn geplaatst en afgehangen aan de scharnieren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn en vervolgens afgehangen met speciale paumelle scharnieren. Hieronder kunt u het verschil zien in een afbeelding:

 

Als u niet zeker weet of u stompe of opdek paneeldeuren op maat nodig hebt, maak dat een foto van uw huidige deur en stuur deze naar ons op. Onze klantenservice helpt u graag.

Paneeldeur maten

Als u uw paneeldeuren online wilt samenstellen, dan is het belangrijk dat u de juiste maat opmeet. Het opmeten van de maten van paneeldeuren is gelukkig niet heel moeilijk. De manier waarop u de maat opmeet voor uw paneeldeuren is afhankelijk van het type deur dat u hebt. Want een opdekdeur meet u namelijk anders op dan een stompe deur. U kunt de paneeldeuren als volgt opmeten:

  • Opdek paneeldeur

U kunt de breedtemaat opmeten door de binnenzijde, zonder opdekrand, te meten. De hoogtemaat meet u op door de buitenzijde van de deur inclusief opdekrand op te meten.

  • Stompe paneeldeur

Meet de lengte- en breedtemaat op. Het maakt niet uit of u de binnen- of buitenzijde opmeet.

Deur paneel: Veel gestelde vragen

Als u een deur paneel online wilt kopen, dan zijn er een aantal vragen die veel voorkomen. Wij beantwoorden deze graag voor u. Een aantal veel gestelde vragen zijn:

Wat is de levertijd van een paneeldeur?

De levertijd is afhankelijk van het merk. Een CanDo paneeldeur heeft u in acht tot tien dagen in huis. Een Svedex paneeldeur heeft een levertijd van ongeveer 15 dagen. Deze levertijden zijn overigens geldig voor paneeldeuren die vanuit voorraad worden geleverd. Als een deur op maat moet worden gemaakt of als een bestelling extra accessoires hebben kan de levertijd langer zijn.

Kan ik de paneeldeuren laten monteren?

Het is mogelijk om de paneeldeuren door ons te laten monteren. Met onze montageservice komen onze medewerkers uw paneeldeuren snel en vakkundig plaatsen. De kosten voor deze service is afhankelijk van het aantal paneeldeuren u koopt. De kosten hiervoor kunt u zien als u het gehele bestelproces hebt doorlopen.

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, wij hebben een showroom. In drie verschillende plaatsen in Nederland hebben wij een showroom staan waar u onze paneeldeuren in het echt kunt bekijken. Kom eens langs in onze locaties in Breda, Purmerend of Hoofddorp. Daar kunt u al onze merken bekijken, waaronder SvedexCanDo en Louvre deuren!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl