Welke kleur deuren bij witte muur

Een witte muur met een witte deur is nog steeds een veelvoorkomende keuze. Toch is het de moeite waard om verder te kijken dan alleen wit. Laten we eerst met de deur beginnen. Welke kleur deur past bij een witte muur?

Je wilt je nieuwe deur in een andere kleur bestellen om je woonkamer of slaapkamer een boost te geven. Hoewel je van verandering houdt, vind je het wellicht toch een beetje spannend. Zal de kleur wel bevallen? En wat doet het met de ruimte? Om deze onzekerheden te weg te nemen, hebben wij een aantal praktische tips voor je. Welke kleur deuren passen bij een witte muur?

Praktische tips voor de gekleurde deur

Waar moet je op letten als je een gekleurde deur gaat bestellen? Houd allereerst rekening dat een deur niet een product is dat je elk jaar vervangt. Een deur is een redelijke investering, zelfs deuren van de bouwmarkt. Vooral als je in de toekomst je huis wilt verkopen, is het belangrijk om een gangbare kleur te kiezen.

  • Kies voor een neutrale, subtiele kleur: neutraal hoeft niet per sé wit te betekenen. Grijs, zwart of een bruintint is ook een vrij neutrale kleur. Vermijd bij voorkeur paars, rood, roze of felgroen, omdat deze kleuren de ruimte erg druk kunnen maken.
  • Stem af op het interieur: e kleur van de deur moet goed passen bij de rest van het interieur. Heb je bijvoorbeeld een industriële inrichting, dan staat een zwarte steellook deur erg goed.
  • Toch wit, let hierop: wit is een rustige en eenvoudige kleur. Onze deuren zijn vaak beschikbaar in diverse  wittinten, de meest voorkomende zijn: Alpine wit, Crème wit en Extra wit. Bij het kiezen van van wit als kleur is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden. Een handige vuistregel is: gebruik de lichtste wittint voor het plafond, een iets donkere tint voor de wanden, en de donkerste wittint voor deuren en kozijnen.

Goed om te weten: ben je de kleur na een paar jaar zat? Je kunt al onze deuren verven

Keuze uit verschillende kleuren

Bij Deurengigant kun je deuren kopen in allerlei soorten kleuren en in afmetingen voor elke deur. De deuren passen gegarandeerd bij een witte muur. Waarom? Wij maken voornamelijk gebruik van de neutrale en subtiele kleuren. De deuren kunt u vervolgens op maat en naar behoefte stijlen in onze configurator. Klaar met configureren? Bestel jouw deuren zonder kortingscode van Deurengigant. Bij ons heb je namelijk altijd de meest voordelige prijs. 

 

Andere mogelijkheden:

A

Achterdeur kopen

D

Deuren op maat kopen

G

Glas voordeur

H

Houten schuifdeuren op maat

O

Opdekdeur met glas

S

Schuifdeuren

Schuifdeuren landelijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reload 🗙