Houten steel look deur: tot wel 30% korting!

Houten deuren met een staal look zijn bijna niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. De robuuste, maar tegelijk ook elegante stijl maakt deze staallook deuren heel geliefd. Een houten stalen deur is – vaak ongemerkt - een heel aanwezig voorwerp in de woonkamer of op kantoor. Niet alleen door de omvang, maar vooral ook vanwege het design. In één klap maakt deze deur uw kamer veel moderner. Een echte eyecatcher dus.

U bent zich nu aan het oriënteren op deze houten taatsdeur. Want wat zijn de voordelen van een houten staal look deur? En waarom niet een echte stalen deur? Dat zijn terechte vragen. Wij geven u daar dan ook graag antwoord op.

Waarom een houten steel look deur?

Zowel een stalen deur als een staal look deur heeft vele voordelen. Een belangrijke overeenkomst tussen deze twee industriële deuren, is de uitstraling. Beide deuren geven uw woonkamer een stijlvolle, strakke en robuuste touch. Pas wanneer u de houten deur met staal look aanraakt, merkt u dat deze niet van staal is, maar van hout.

Voordelen van een houten deur met staal look:

  • Goedkoper: HDF hout met zwarte lak is voordeliger dan echte stalen deuren
  • Eenvoudig te bewerken: de houten staallook deur zijn eenvoudig over te verven. Een andere kleur geven is dus geen probleem.
  • Eenvoudig te monteren: deze deuren passen vaak goed in het huidige kozijn. Nieuwe kozijnen en extra verstevigingen is nu overbodig.

Tip: kijk ook eens naar iets anders dan houten taats deuren. Bijvoorbeeld onze binnendeuren algemeen of binnendeuren met glas.

Kies de gewenste hoogte of breedte

Staal look deuren kunt u bij Deurengigant helemaal naar wens stijlen. Kies de gewenste binnendeur staal look en vink de volgende opties aan:

  1. Formaat: maak een keuze uit 3+ standaardmaten of bestel de houten deur met staal look op maat
  2. Hoogte + breedte: vul de gewenste hoogte en breedte in
  3. Randafwerking: kies voor een stompe deur of een deur met opdekrand
  4. Draairichting: wilt u een linksdraaiende deur of een rechtsdraaiende deur? Vanzelfsprekend zitten de scharnieren van de linksdraaiende deur aan de linkerkant en de scharnieren van de rechtsdraaiende deur aan de rechterkant.
  5. Het slot: kies het soort slot. Wilt u alleen een loopslot dat met de deurkruk wordt bediend of wilt u de deur juist op slot kunnen draaien?
  6. Deurbeslag: wat voor deurbeslag wenst u? U kunt uit verschillende soorten stijlen en kleuren kiezen.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl