Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

Houten deuren: inmeet- en afhangservice

Zijn uw oude houten deuren niet meer goed genoeg of bent u op zoek naar nieuwe houten deuren? Wij hebben verschillende soorten houten deuren in het assortiment. Wij bieden o.a. de merken CanDo, Moodplus en Svedex aan. Het brede assortiment aan houten deuren op maat geeft u een uitgebreide keuzemogelijkheid. De houten deur is eenvoudig online te bestellen en op maat samen te stellen via de configurator.

Houten deur maken: hoe werkt dat in de praktijk?

Het is zeer eenvoudig om zelf uw houten deur te maken. Met behulp van onze configurator doet u dit snel en eenvoudig. Een houten deur maken doet u als volgt:

  1. Stel de deur hout samen. Denk hierbij aan de hoogte en breedte van de houten deur evenals de draairichting
  2. Denk aan de veiligheid van de houten deur. Welk veiligheidspakket komt er op de deur
  3. Kies een type tochtwering zodat u de tocht buiten de hardhouten deur houdt
  4. Kies accessoires voor bij de houten deur

Hardhouten deuren te koop: Tips & aandachtspunten

Veel mensen weten nog niet wat ze precies willen als ze een houten deur kopen. Want waar moet je nu eigenlijk op letten? Hier zijn een aantal punten:

  • De maten van de deur hout
  • De draairichting van de deur hout
  • De veiligheid van de houten deur
  • Houdt rekening met het onderhoud van een houten deur
  • Kies voor het beste hang- en sluitwerk voor de hardhouten deur
  • Heeft u een stompe deur of een opdekdeur nodig?

Wist u dat de Cando deuren de meest populaire deuren zijn?

Hardhouten deuren: zeer populair als binnen- en buitendeur

Een hardhouten deur is zeer populair als zowel buiten- als binnendeuren, maar ook als achter- of voordeuren. Dit komt door de natuurlijke uitstraling van de deur. Naast hardhouten deuren zijn deuren ook in vele andere soorten en maten verkrijgbaar. Denk bij andere houtsoorten aan meranti, beuken of eikenhout. Naast de verschillende type houtsoorten zijn er ook verschillende soorten deuren:

VOORDELEN VAN EEN HOUTEN DEUR?

Een van de voordelen van een houten deur is de isolerende werking. Daarnaast heeft de deur zogezegd een natuurlijk karakter en brengt hout vele mogelijkheden met zich mee. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor paneeldeuren of een strakke deur. Een andere populaire keuze zijn de openslaande deuren van hout. Door houten deuren een glans te geven ontstaat een ruimtelijk gevoel, zeker bij hoge houten deuren.

Het brede aanbod houten deuren is voor zeer betaalbare prijs. Naast houten deuren bieden we een compleet aanbod van deuren aan, inclusief accessoires. Wanneer u dat wilt, komen wij de houten deur ook bij u monteren. Snel, betaalbaar en zeer praktisch: u hoeft verder nergens naar om te kijken.

Liever een ander type deur kopen? Klik op de link.

Hardhouten deur als schuurdeur kopen?

Een schuur kan natuurlijk ook oude houten deuren hebben die u  graag wilt vervangen. Wij hebben ook deuren die gemonteerd kunnen worden aan de schuur. U kunt hier net zoals bij de andere houten deuren op maat zelf uw schuurdeur maken. Een houten schuurdeur is ontzettend belangrijk, want u wilt niet dat iedereen zomaar in uw schuur kan komen. Een deur op maat laten maken voor de schuur is dan ook een verstandige beslissing.


 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl