Bouwmarkt deuren: tot 30% korting op CanDo en Svedex

Deurengigant is de goedkoopste deurenleverancier van Nederland. Bij ons heeft u tot 30% voordeel t.o.v. de bouwmarkten zoals Praxis, Karwei en de Gamma. Wij zijn goedkoper dan de bouwmarkt deuren en online webshops. Vindt u ergens anders een betere aanbieding? Laat het ons weten en wij kunnen u een betere aanbieding doen.

Hoe meet ik mijn deur op?

Als u een nieuwe deur gaat aanschaffen, dan is het belangrijk om de juiste maten te weten. Het opmeten van deuren kunt u gelukkig eenvoudig zelf doen. Afhankelijk van het type deur meet u het als volgt op:

Meet de breedtemaat op door binnenzijde van de oude deur op te meten, zonder de opdekrand. Meet de hoogtemaat op door de buitenzijde van de oude deur op te meten, inclusief de opdekrand!

Meet de lengte- en breedtemaat op van uw oude deur. U kunt eventueel ook de sponningmaten in het kozijn opmeten, dit moet u wel zeer nauwkeurig doen.

Verschillende merken deuren van de bouwmarkt

Bij ons heeft u tot 30% korting op het gehele assortiment deuren ten opzichte van de bouwmarkt deuren. In ons assortiment vindt u deuren van verschillende merken:

U kunt alle deuren eenvoudig zelf online kopen en samenstellen. De deuren worden vervolgens volledig afgewerkt bij u thuis afgeleverd.

Voordelen ten opzichte van de bouwmarkt

Deuren kopen bij Deurengigant komt met verschillende voordelen waar u van profiteert:

  1. Breed assortiment aan binnendeuren, voordeuren, buitendeuren en achterdeuren
  2. U kunt gebruik maken van onze inmeetservice. Alle maten voor uw binnendeuren worden dan ingemeten. Dit kost € 65, -.
  3. Voordelige prijzen met voordeel dat kan oplopen tot 30% in vergelijking met bouwmarkten en speciaalzaken
  4. Persoonlijk advies en service
  5. Als u de binnendeuren niet zelf wilt plaatsen kunt u gebruik maken van onze montageservice

Wilt u CanDo, Moodplus en Svedex deuren bestellen met een scherpere prijs dan bij onze concurrent? Dan kunt u het volgende doen:

  • Stel uw deur samen met behulp van de configurator
  • Bel ons op 085 - 210 2351
  • mail u ons op info@deurengigant.nl

 
 
 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl