Cando opdekdeuren

candoBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Cando opdekdeuren: tot wel 20% korting!

Ontdek ons ruime assortiment Cando opdekdeuren. Bij ons heb je de mogelijkheid om je eigen Cando opdekdeur naar wens samen te stellen. Wij maken de Cando binnendeuren op maat, zodat je gegarandeerd een perfect passende deur ontvangt. 

Het meten van een Cando opdekdeur

Het opmeten van een Cando opdekdeur vergt wat extra aandacht. In tegenstelling tot een stompe deur, waarbij je simpelweg de hoogte en breedte noteert, vereist een opdekdeur een iets andere aanpak. Zo meet je een Cando opdekdeur als volgt op:
  • De breedte meet je door de buitenzijde van de Cando opdekdeur te meten mét opdekrand
  • Voor de hoogte meet je de binnenkant van de Cando opdekdeur, zonder de opdekrand.

Het correct meten van een opdekdeur is essentieel voor een perfecte pasvorm. Een scheve of klemmende deur kan namelijk vervelend zijn. 

Lees ons uitgebreide artikel over het inmeten van een opdekdeur en over het monteren van een opdekdeur

Verschil tussen een Cando opdekdeur en een Cando stompe deur

Als je op zoek bent naar een Cando opdekdeur, dan is het belangrijk dat je het verschil weet tussen een stompe deur en een opdekdeur. Met behulp van onderstaande afbeelding kun je goed zien wat het verschil is.

Het verschil tussen een Cando opdekdeur en stompe deur is de manier waarop de deur in het kozijn valt. Een Cando opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn en heeft speciale paumelle scharnieren waaraan de deur wordt afgehangen. Een stompe deur valt in het kozijn en wordt gemonteerd met scharnieren. 

Ben je op zoek naar binnendeuren én buitendeuren? Binnendeuren kunnen opdekdeuren of stompe deuren zijn. Wil je een voordeur of achterdeur kopen? Dan zul je altijd stompe deuren aantreffen.

Cando opdekdeuren

De naam Cando komt veel voor tijdens de zoektocht naar een nieuwe deur. Cando Opdekdeuren zijn dan ook zeer populair. Maar wat is Cando eigenlijk? Cando is een van de grotere deurmerken. Het deurenmerken biedt verschillende type deuren van klassiek tot modern, zoals:

Met een Cando opdekdeur vind je altijd een deur die past bij jouw interieurstijl. 

Cando opdekdeur aanbieding bij Deurengigant

Bij Deurengigant profiteer je nu van aantrekkelijke kortingen op Cando opdekdeuren, oplopend tot wel 20%. Naast de kortingen bieden wij ook een inmeet- en montageservice aan. Zo ben je verzekerd van een deur op maat én correcte plaatsing. Onze voordelen op een rij:

Bekijk onze opdekdeuren Cando eens in het echt in één van onze showrooms in Breda, Hoofddorp of Purmerend. Onze medewerkers staan klaar om je persoonlijk advies te geven!

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙