Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

De taatsdeuren zijn imposante deuren die ontzettend populair zijn. De taatsdeuren zijn uniek vanwege de taatsdeur scharnier. Deze unieke scharnieren hoeven niet in de vloer te worden ingebouwd. Deze deuren geven met hun immense formaat een unieke uitstraling aan uw woning. Stalen taatsdeuren kunnen zowel als taats binnendeuren of als taats buitendeuren worden gebruikt. Door de bevestigingspunten aan de onder- en bovenkant van de taatsdeur scharnier draait de deur om zijn eigen as. Hierdoor zijn taatsdeuren eenvoudig te openen zonder veel kracht te gebruiken.

Welke draairichting krijgen mijn stalen taatsdeuren?

Als u stalen taatsdeuren gaat bestellen is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste draairichting kiest. Kiest u namelijk de verkeerde draairichting, dan kunnen de stalen taatsdeuren misschien niet goed open of blokkeren ze een doorgang of iets dergelijks. Bepaal goed welke draairichting u nodig hebt. U kunt de draairichting van uw oude deuren als volgt bepalen:

 1. Positioneer uzelf aan de kant waarnaar uw oude deur opendraait.
 2. Bekijk of de scharnieren zijn gemonteerd aan de linker- of rechterkant.
 3. Rechtsdraaiende deuren hebben het scharnier aan de rechterkant zitten. Een linksdraaiende deur heeft de scharnieren aan de linkerkant zitten.

Op deze manier bepaalt u welke draairichting het beste is voor uw stalen taatsdeuren.

Taatsdeuren kopen: Onze voordelen

De taatsdeuren staal zijn enorm populair, de imposante deuren kunt u bij ons namelijk zelf samenstellen. Met behulp van onze configurator kunt u een stalen taatsdeur zelf maken. Maar u kunt ook gebruik maken van onze inmeetservice. Onze deurenexpert komt dan bij u thuis om u alles te vertellen over de mogelijkheden voor taatsdeuren. Hij meet dan ook direct alle benodigde afmetingen op. Maak nu een afspraak of gebruik de configurator en profiteer van de onderstaande voordelen:

 1. Landelijke montageservice voor alle taatsdeuren staal
 2. Profiteer bij ons van taatsdeuren prijzen tot wel 30% goedkoper dan bij de bouwmarkten
 3. Stalen taatsdeuren koopt u niet zomaar. U kunt ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies op 085 210 23 00.
 4. Bij taatsdeuren profiteert u van gratis bezorging. Alle bestellingen boven de €750 profiteren van gratis bezorging. De bezorging wordt gedaan op een moment van uw keuze
 5. Totaaloplossing: bij Deurengigant regelt u alles in één keer: type taatsdeuren, met of zonder glas, welke type glas, accessoires en deurbeslag
 6. Ruim assortiment met deuren. Waaronder Louvre deuren en glas in lood deuren!

Taatsdeuren prijzen bij Deurengigant

Bij ons profiteert u van scherpe taatsdeuren prijzen. Onze taatsdeuren staal zijn verkrijgbaar voor €310, - of €318,75. Een superprijs voor een superdeur van het merk Proporte. Voor deze super stalen taatsdeur prijs heeft u de keuze uit de volgende taatsdeuren:

 • Proporte Asti
 • Proporte Brescia
 • Proporte Chiari
 • Proporte Desio
 • Proporte Elba
 • Proporte Foggia
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl