Ik zoek een deur voor mijn woonkamer, welke deur is daarvoor geschikt

De woonkamer is dé centrale plek in huis. Hier ontvang u uw visite en hier ploft u na een drukke werkdag languit op de bank. Een prominente plek in huis verdient dan ook een prachtige woonkamer deur. Een woonkamer deur valt op. Niet alleen om zijn formaat, maar ook om zijn uitstraling. Wat mag er uitgestraald worden met uw deur? Wellicht houdt u van open ruimtes en vindt u glaswerk in de woonkamer deur daarom erg belangrijk. Houdt u juist meer van privacy, dan kunt u kiezen voor een woonkamer deur zonder glas.

Zo vindt u de juiste woonkamerdeur

Welke deur is geschikt als woonkamer deur? Dit hangt geheel af van uw smaak en wensen. Wij helpen u graag verder op weg en reiken daarom een aantal punten aan die u mee kunt nemen in uw beslissing:

  • Welke stijl?. Deuren voor de woonkamer zijn in allerlei stijlen te verkrijgen: tijdloos, modern, klassiek, barn en steellook. Welke stijl past het beste bij de woonkamer? Scrol eens door de woonkamer deuren heen en vind zo de geschikte woonkamer deur.
  • Met of zonder glas? Houdt u van veel licht en open ruimtes? Dan is een woonkamer deur met glas zeker geschikt. Creëer meer ruimte in uw woonkamer door met licht te spelen. Wanneer u liever een woonkamer deur heeft zonder glas, dan profiteert u van meer privacy en meer rust in de woonkamer.
  • Mat of normaal glas? Houdt u van privacy, maar ook van extra licht? Dan is een deur woonkamer met mat glas geschikt. Wat buiten de woonkamer deur afspeelt, blijft buiten uw gezichtsveld.
  • Welke kleur? Bij de zoektocht naar een geschikte woonkamer deur, mag de kleur natuurlijk niet ontbreken. Welke kleur matcht het beste met uw interieur? Wordt het een rustige kleur of meer een opvallende kleur?

Inmeetservice zorgt voor perfectie

Maak gebruik van onze inmeetservice en ontdek zo wat de geschikte woonkamer deur is. Onze adviseur geeft u deskundig advies over de maten, de stijl, het glaswerk en de kleur. Zo weet u zeker dat missie ‘woonkamer deur zoeken’ een geslaagde missie wordt.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl