Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

Industriële binnendeur kopen: Kortingen tot wel 30%!

Onze Proporte Industriële steellook binnendeuren passen in elk stomp kozijn. De industriële deuren worden met passende sloten en beslag geleverd. Ook kunt u verborgen scharnieren selecteren.

De industriële binnendeuren worden in de kleur zwart geleverd. Ze lijken op echt staal, maar zijn van HDF. Mocht er een kleine aanpassing nodig zijn, dan kunt u deze industriële steellook deuren net als een normale binnendeur bewerken.

Draairichting bepalen binnendeur industriële look

Als u industriële binnendeuren gaat bestellen, dan is het belangrijk dat u een industriële deur koopt met de juiste draairichting. U kunt de draairichting op de volgende manier bepalen:

  1. Positioneer uzelf aan de kant waarnaar de binnendeur naartoe opendraait
  2. Vervolgens kijkt u aan welke kant van de deur de scharnieren zich bevinden
  3. Deze kunnen aan de linker- of aan de rechterkant zitten
  4. Als de scharnieren aan de rechterkant zitten, dan heeft u een rechtsdraaiende industriële binnendeur nodig
  5. Als de scharnieren aan de linkerkant zitten, dan heeft u een linksdraaiende industriële binnendeur nodig

Hieronder ziet u ook een afbeelding waarmee u kunt bepalen welke draairichting uw binnendeur industriële look nodig heeft.

Industriële binnendeuren prijzen

De industriële binnendeuren zijn zeer populair. Deze deuren, ook wel bekend als taatsdeuren, zien we steeds meer terugkomen in de Nederlandse woningen. Waar veel mensen denken dat de industriële binnendeuren prijzen de pan uitstijgen, komt bij ons voor een mooie verrassing te staan. De industriële binnendeuren prijzen variëren bij ons van €305 tot €2507,50. Voor elk budget is er wel een industriële binnendeur te vinden.

Dé trend van dit moment

Zoals we al eerder zeiden is de industriële look zeer populair aan het worden. De industriële binnendeur wordt gekenmerkt door een functioneel design zonder al te veel poespas. Wij hebben verschillende ontwerpen voor u beschikbaar. Vijf van onze industriële binnendeur ontwerpen hebben glas en drie hebben een design zonder glas.

Ook nieuw in ons assortiment: Steigerhouten deuren voor de authentieke barn look!
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl