Kortingscode Deurengigant

Als u op zoek bent naar een Deurengigant kortingscode, kortingscoupon, voucher of actiecode, dan moeten wij u helaas teleurstellen. Deze bestaan op dit moment niet. Als u deze codes wel tegenkomt op een actie websites of iets dergelijks, dan zijn deze niet bruikbaar.

Wij bieden dan geen kortingscodes aan, maar u profiteert bij ons wel van scherpe prijzen die doorgaans tot 30% voordeliger zijn dan bij de bouwmarkten. Daarnaast profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Snelle levertijd
  • Scherpe prijzen
  • Inmeetservice
  • Afhangservice
  • Unieke aftersales met een vast contactpersoon

Kortingsbonnen voor Deurengigant: Kan ik die ergens krijgen?

Zoals hierboven ook al te lezen is, er zijn geen kortingsbonnen voor Deurengigant beschikbaar. Wij hanteren van onszelf al een hoge korting om u een zo goed mogelijke prijs te geven. Onze deuren zijn dan ook goedkoper dan de bouwmarkt deuren. Wij geven u graag een transparante prijsopgave, dit kunnen wij doen met behulp van onze configurator. Hier stelt u alle onderdelen van uw deur samen en aan het einde van de rit krijgt u de prijsopgave te zien. Daarnaast heeft u bij ons de beschikking over een ruim assortiment deuren, waaronder:

Een actiecode zult u niet vinden voor Deurengigant. Een goede standaard korting, uitstekende service en een uitgebreid assortiment wel. Zo kunt u bij ons ook louvre deuren kopen!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl