CanDo opdekdeuren: Tot wel 30% korting!

Bekijk hier het overzicht CanDo opdekdeuren. Bij ons kunt u zelf uw eigen CanDo opdekdeur samenstellen. Wij maken de opdekdeur CanDo op maat zodat u een perfecte deur ontvangt.

Opdekdeur CanDo opmeten

Een opdekdeur CanDo meet u niet zomaar op. Waar u een stompe deur eenvoudig kunt opmeten door de hoogte en breedte te noteren, moet u bij een opdekdeur het op een iets andere manier doen. Een opdekdeur CanDo meet u als volgt op:

 • De breedte meet u op door de buitenzijde van de CanDo opdekdeur op te meten mét opdekrand
 • De hoogte meet u op door de binnenzijde van de CanDo opdekdeur op te meten zonder opdekrand

Een CanDo opdekdeur voegt waarde toe aan uw woning, de juiste maat is daarom zeer belangrijk. Een scheef hangende of klemmende deur kan hinder veroorzaken.

Verschil tussen een Cando opdekdeur en een Cando stompe deur

Als u op zoek bent naar een CanDo opdekdeur, dan is het belangrijk dat u het verschil weet tussen een stompe deur en een opdekdeur. Met behulp van onderstaande afbeelding kunt u goed zien wat het verschil is.

Het verschil tussen een CanDo opdekdeur en stompe deur is de wijze waarop de deur in het kozijn valt. Een CanDo opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijnen heeft speciale paumelle scharnieren waaraan het wordt afgehangen. Het verschil met een stompe deur is dat een deze in zijn geheel in het kozijn valt.

CanDo opdekdeuren

De naam CanDo komt veel voor tijdens de zoektocht naar een nieuwe deur. CanDo Opdekdeuren zijn dan ook zeer populair. Maar wat is CanDo eigenlijk? CanDo is een van de grotere deurmerken, het is zelfs de meest verkochte deur van Nederland. CanDo heeft weer verschillende type deuren van klassiek tot modern, zoals:

 • CanDo Harvest
 • CanDo Calgary
 • CanDo Dimension
 • CanDo Capital

Met een CanDo opdekdeur kunt u er zeker van zijn dat uw zoektocht geslaagd is. Er is altijd wel een CanDo opdekdeur te vinden die past bij uw interieurstijl.

CanDo opdekdeur aanbieding bij Deurengigant:

Bij ons vindt u uw ideale CanDo opdekdeur aanbieding. Bij ons profiteert u van kortingen oplopend tot wel 30%. Een van de andere voordelen waar u van profiteert is onze inmeet- en montageservice. Deze optionele service kunt u gebruiken om te zorgen dat u de juiste maat deur besteld en dat de CanDo opdekdeuren goed geplaatst worden. De voordelen van onze CanDo opdekdeur aanbieding op een rijtje:

 • Inmeet- en montageservice
 • Snelle levertijd van de CanDo opdekdeuren
 • Altijd contact met een vast contactpersoon
 • Opdekdeuren CanDo Super voor superscherpe prijzen!
 • Ruim assortiment met o.a. de binnendeuren met glas en de CanDo glas in lood deuren!

Bekijk onze opdekdeuren CanDo eens in het echt in een van onze showrooms in het heel het land. Ontvang ook direct persoonlijk advies van onze medewerkers!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl