Auteurspagina Sylvester de Koning

Sylvester is de oprichter van Deurengigant. Hij gebruikt zijn kennis en expertise graag om mensen te informeren en assisteren.

Eigenaar van Gigantisch Bv

 

Sylvester de Koning is de oprichter van Gigantisch Bv. In 2004 startte Sylvester met het online verkopen van kasten op maat. Later volgde o.a. de productgroepen binnen- en buitendeuren, keukenrenovatie, horren en lichtkoepels. 

 

Opleiding

Voordat Sylvester Gigantisch BV oprichtte aan de HTS in Haarlem en Osnabrück Elektronica gestudeerd. In de avonduren heeft hij de opleiding Communicatie en Marketing gevolgd.

 

Advies in showrooms en aan huis

Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de woonbranche. Hij is constant bezig met het uitbreiden van zijn bedrijf en heeft goede relaties gelegd met grote leveranciers van binnen- en buitendeuren. Hierdoor verkoopt Deurengigant.nl nu grote deurenmerken zoals, Svedex, Skantrae, Cando en Austria. Bij Deurengigant.nl zijn klanten daardoor verzekerd van hoge kwaliteit deuren voor een voordelige prijs. 

Om klanten een plek te bieden om de producten te zien en voelen, heeft Gigantisch 3 showrooms geopend. In Breda, Hoofddorp en Purmerend. Daarnaast rijden er groot aantal buitendienst adviseurs door Nederland om bij de klant thuis de maten te nemen en van advies te voorzien. 

 

Deuren in alle stijlen

Sinds de start van Deurengigant in 2009 heeft Sylvester het assortiment ook constant uitgebreid. Inmiddels zijn er binnen- en buitendeuren te vinden in alle soorten stijlen: van klassiek en modern tot industrieel. 

 

Servicegericht

Naast het verkopen van binnendeuren en buitendeuren, staat het bieden van uitstekende service hoog in het vaandel bij Sylvester. Daarom heeft hij ook een volledige inmeet- en montageservice opgezet. Indien gewenst kunnen klanten ook weer hun oude deuren laten meenemen. 

Sylvester houdt zich niet alleen bezig met de bedrijfsvoering van Deurengigant, maar heeft zelf ook veel kennis van het inmeten en monteren van deuren. Hij gebruikt zijn kennis en expertise graag om mensen, door middel van artikelen en video’s, te informeren. Denk hierbij aan informatie over (het inmeten en monteren van) binnen- en buitendeuren en bijpassende accessoires.

 

In deze instructievideo’s legt hij bijvoorbeeld uit: 

 

Artikelen die Sylvester geschreven heeft: 

 

 

Reload 🗙