Buitendeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Buitendeur kopen: 100% maatwerk

Welkom. Je buitendeur is de poort naar je eigen paleisje. Geef je gasten een warm welkom met de juiste buitendeur. De juiste buitendeur kopen lukt bij ons. Knap het buitenaanzicht van je huis aanzienlijk op door het plaatsen van een nieuwe buitendeur. Bij ons vind je je ideale buitendeur: betaalbaar en van hoge kwaliteit.

Voor een buitendeur die past bij de stijl van je huis hoef je niet langer te zoeken. Door ons ruime aanbod buitendeuren, vind je geheid een buitendeur dat past bij de architectuur - de gevel en het kozijn – van het huis en bij jouw persoonlijke smaak.

Buitendeuren op maat: gebruik de configurator

Net een huis gekocht of ben je je huis aan het opknappen? Dan is de kerst op de taart een nieuwe buitendeur kopen. Bij ons creëer je binnen een paar stappen op eenvoudige wijze een buitendeur op maat. Maak gebruik van onze handige configurator om je ideale deur samen te stellen.

 1. Stel de buitendeur samen. Vul de maten in en kies een draairichting van de deur
 2. Maak een keuze in de veiligheidsmaatregelen voor de deur. Kies bijvoorbeeld voor een veiligheidspakket. Daarnaast kun je ook kiezen voor losse sloten, scharnieren en een slotgat frezing
 3. Kies een briefplaat die je geschikt vindt voor de deur, mits dit van toepassing is
 4. Kies voor tochtwering rondom de gehele deur of alleen aan de onder kant
 5. Bij elke buitendeur die wij te koop hebben, kun je kiezen voor accessoires zoals een deurbeslag en deurkozijn

Als je de stappen hebt doorlopen, dan heb je succesvol je eigen buitendeur samengesteld.

Ben je benieuwd welk slot de voordeur moet hebben? In de configurator zie je altijd de bijpassende sloten. Lees verder en ontdek waar je nog meer op kunt letten.

Tuindeur als buitendeur kopen

Bij een buitendeur denk je naar alle waarschijnlijkheid aan voor- en achterdeuren. In onze collectie vind je naast deze buitendeuren ook tuindeuren. Maak de entree van je tuin chiquer door het plaatsen van een mooie houten buitendeur. Deze buitendeuren voor je tuin, zijn zowel rechthoekig als met een ronde bovenkant te verkrijgen en zowel groen voorgegrond als neutraal vuren. De laatste buitendeur geeft je de mogelijkheid de buitendeur na te behandelen naar wens. Geef een kek kleurtje aan deze buitendeur en zorg voor meer eenheid in de tuin.

Wil je een buitendeur als een schuurdeur maken of een achterdeur kopen? Bij ons profiteer je van kortingen tot wel 20%! Stel zelf je deur samen in de configurator en ontdek de kortingen.

EEN DEUR PLAATSEN: ONZE TIPS

Wanneer je hebt gekozen voor een buitendeur en deze hebt samengesteld met behulp van de configurator, dan kun je ervoor kiezen om de buitendeur zelf te plaatsen of gebruik te maken van de montageservice. Kies je ervoor om de buitendeur zelf te plaatsen, houd er dan rekening mee dat de buitendeur uit scharnier halen de nodige voorbereiding vergt. Daarom geven we je hier graag advies over.

Als je ervoor kiest om deze zelf te plaatsen houdt dan rekening met het volgende tijdens het samenstellen van deuren:

 • Zorg dat de maat van de deur klopt. De makkelijkste manier om dit te bepalen is door de oude deur op te meten
 • Kijk goed of je een stompe deur of een opdekdeur nodig hebt.
 • Vervang ook de scharnieren. Oudere scharnieren kunnen vervormd zijn of een zwaardere deur niet ondersteunen. Denk daarom aan het vervangen van de scharnieren of een extra scharnier te kopen. Lees hier: welke scharnieren gebruiken?
 • Denk aan het slot en het slotgat. Deze moeten op dezelfde hoogte zitten zodat de buitendeur veilig op slot kan
 • Houdt rekening met de draairichting van de deur. De deur kan naar binnen of buiten draaien en links- of rechtsdraaiend zijn.
 • Voor het plaatsen van een buitendeur adviseren wij om het volgende gereedschap in huis te hebben:
  o Schroevendraaier
  o Zaag
  o Boormachine
  o Twee wiggen van 0,5 centimeter
  o Duimstok of rolmaat

VERSCHILLENDE TYPE BUITENDEUREN

Wij hebben een ruim assortiment aan buitendeuren beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor de volgende voordeuren:

 • CanDo voordeur klassiek - Een voordeur uit de klassieke serie kenmerkt zich door zijn authentieke vormgeving gecombineerd met een hoge kwaliteit.
 • CanDo voordeur modern - Een moderne voordeur is strakker vormgegeven en komt het beste tot zijn recht in moderne gevels en huizen.
 • CanDo voordeur tijdloos - Een tijdloze voordeur past bij vele soorten huizen en interieurs. De hoogwaardige kwaliteit staat garant voor jarenlang gebruikersplezier.
 • CanDo voordeur landelijk - Een landelijke voordeur past bij huizen met authentieke elementen. Deze deuren zijn als enkele of als duo-deur uit te voeren. Bij duo-deuren zijn de boven- en onderkant gescheiden.
 • CanDo voordeur solid - Een buitendeur uit de Solid serie is volledig opgebouwd uit hardhouten multiplex platen met 2 aluminium tussenplaten.

CanDo deuren worden met de letters ML in combinatie met een volgnummer aangeduid. Bekijk ook eens deuren van een ander merk, zoals een Austria deur.

Kan ik zelf mijn buitendeur samenstellen?

Ja, dat kan. In onze ontwerptool kun je onder andere zelf de maten invullen, de draairichting kiezen en de sloten uitzoeken. Bekijk ook eens onze outlet deuren.

Is het mogelijk om zelf een deurbeslag uit te kiezen

Ja, bij onze buitendeuren kun je zelf kiezen hoe het beslag van de deur eruit komt te zien. Ook de sloten kun je zelf uitkiezen.

Wat heb ik nodig om mijn buitendeur te monteren?

Een schroevendraaier, zaag, boormachine, rolmaat en twee wiggen van 0,5 centimeter.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙