Toiletdeur beslag kopen: Gebruik onze handige inmeetservice!

Eén van de weinige plekjes in huis waar je totale privacy wenst, is het toilet. Privacy ervaar je pas wanneer je in totale rust in het kleinste kamertje kan zitten en – niet geheel onbelangrijk – wanneer de toiletdeur goed afgesloten kan worden.

Het toilet is de kleinste ruimte, maar ook de meest bezochte plek in huis. Alle leden van het gezin maken er veelvuldig gebruik van en ook uw gasten kunnen de weg naar uw toilet intussen vinden. Het toilet wordt ook wel gezien als het visitekaartje van het huis. Is het toilet niet mooi en niet hygiënisch? Dan zegt dit iets over uw overige hygiënestandaarden. Maak van uw toilet een plekje waar men graag komt. Investeer in deze ruimte. Dit begint al bij de toiletdeur. Houd het toilet bovendien mooi, schoon en verzorgd. Voorzie het toilet niet al te veel van decoratie. Een paar goedgekozen accessoire, zoals een slot toiletdeur, creëren een mooier effect dan een overdaad aan snuisterijen. Immers overdaad schaadt. Daarbij is het knap lastig om alle decoratie stofvrij te houden.

Diverse toiletdeuren

Zorg verder voor een stevig slot voor de toiletdeur, mooi beslag en een nog mooiere toiletdeur. Een mooie toiletdeur wekt vertrouwen. Mensen zullen nieuwsgierig zijn naar de ruimte achter de deur en zich op hun gemak voelen wanneer ook de ruimte daarachter voldoet aan de verwachtingen. Bij Deurengigant hebben wij verschillende deuren in het assortiment die voldoen als toiletdeur. U heeft de keuze uit:

 • Luxe binnendeuren als toiletdeur
 • Brandwerende deuren als toiletdeur
 • Board deuren als toiletdeur
 • Barndeuren als toiletdeur

Verwachtingen creëer je met het uitkiezen van een geschikte toiletdeur. Zorg ervoor dat u een toiletdeur kiest, die past bij de overige kamerdeuren in de woning. Deze hoeft niet precies hetzelfde te zijn, maar wanneer er een zekere eenheid heerst in huis zorgt u voor een stukje rust in de woning. Stel dat u heeft gekozen voor binnendeuren met facet panelen én glas dan is het logisch om deze deur niet te gebruiken voor het kleinste kamertje. Immers willen mensen privacy op het toilet. Gelukkig is het bij Deurengigant ook mogelijk om eenzelfde binnendeur met facet panelen aan te schaffen zonder doorkijkje. Wel zo prettig voor u, uw gezinsleden en uw gasten.

Passend beslag voor uw toiletdeur

Nadat u gekozen heeft voor een specifieke stijl voor uw toiletdeur – wellicht een luxe witte binnendeur met een krachtig lijnenspel – kunt u in de deurenconfigurator aangeven welk soort beslag u wenst. Zorg dat het beslag past bij de stijl die u wilt uitstralen. Gaat u voor een luxe ogend toilet. Kies dan voor een toilet slot en toilet deurbeslag dat aansluit op het luxe gevoel dat u wilt uitstralen. U heeft de keuze uit diverse klinken en garnituren voor uw toiletdeur wanneer het aankomt op luxe. Zo kunt u gaan voor:

 • Mat zwart beslag
 • RVS deurbeslag met een knik in de klink of rechte klink
 • Toiletdeur beslag van geborsteld nikkel
 • Beslag voor de toiletdeur met een mat chromen uitstraling

Wilt u liever een andere stijl inzetten voor uw toiletdeur, dan wordt het lijstje voor deurbeslag al veel langer. Kijk eens naar uw opties en loop de stappen in de deurenconfigurator af.

> Bekijk ook eens de mogelijkheden voor deurbeslag voor de buitendeur!

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

 • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
 • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
 • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl