Jan des Bouvrie deuren

moodplusBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Jan des Bouvrie deuren: aantrekkelijk geprijsd!

Alles wat Jan des Bouvrie aanraakt verandert in goud. De interieur architect heeft magische handen. Niets voor niets brengt hij elk van zijn ontwerpen met groots succes op de markt waar het gretig aftrek vindt. Zo ook de Jan des Bouvrie deuren.

Met een designdeur van Jan des Bouvrie haal je finesse in huis. Geef je woning meer karakter door één van de deuren van deze meesterontwerper. In de Moodplus binnendeur collectie van Deurengigant vind je Jan des Bouvrie binnendeuren op maat in twee uitvoeringen:

  • Lijndeuren
  • Glasdeuren

Lijnenspel op de deuren

De design lijndeuren uit de Jan des Bouvrie binnendeur collectie kunnen we onderscheiden in 9 verschillende designs. Allen met dezelfde stijl, maar toch elk met een eigen karakter. Hoe dat komt? Door het karakteristieke lijnenspel van deze deuren van Jan des Bouvrie. Wil je het interieur een verandering geven? Zet deze verandering dan ook door bij de binnendeuren. Volgens Des Bouvrie zijn “deuren de afspiegeling van iemands eigen stijl, iemands interieurgedachte en bepalen zij de sfeer in huis.” Wil je wat meer rust en harmonie in je woning brengen? Kies dan voor een vlakke deur zonder lijnen. Deze deuren van Jan des Bouvrie zijn aantrekkelijk geprijsd en zijn tijdloos. Door hun eenvoud overleven de binnendeuren van Jan des Bouvrie verschillende interieurveranderingen. Het enige wat je hoeft te doen is bepalen welk lijnenspel in je woning past. Heb je meubels met strakke vormen? Kies dan voor een deur met een krachtig lijnenspel. Je kunt kiezen uit diverse designs:

  • Jan des Bouvrie deuren met een geometrisch lijnenspel
  • Jan des Bouvrie deuren met horizontale brede of smalle lijnen
  • Design deuren Jan des Bouvrie met verticale smalle of brede lijnen
  • Jan des Bouvrie deuren met een barndeur look

Afwerking van de design deuren

De binnendeuren van Jan des Bouvrie zijn allen afgelakt met een krasvaste lak die ongevoelig is voor verkleuring en zijn bovendien verkrijgbaar in wit én zwart. Welke woonstijl je ook hebt, je vindt altijd een passende Bouvries deur voor je interieur. Wil je eens totaal iets anders. Denk dan eens wat een Jan des Bouvrie binnendeur met een witte basis en zwarte detaillering, zoals een robuuste frame, voor je woning kan doen. De binnendeur van Jan des Bouvrie zal een echte blikvanger zijn in je huis.

Jan des Bouvrie binnendeur: opdek of stompe uitvoering

Alle deuren van Jan des Bouvrie kun je direct afhangen doordat het voorwerk al voor je gedaan is. Toch dien je voordat je een binnendeur aanschaft rekening te houden met hoe de deur afgehangen dient te worden. Jouw kozijn bepaalt wat voor soort deur je nodig hebt.

Met een deur van Jan des Bouvrie haal je een deur met finesse en klasse in huis. Onze grootmeester in design heeft één tip voor de beste aansluiting met je interieur: “Verf je kozijn in een identieke RAL-kleur.” Volg deze tip op om het helemaal af te maken.

Bekijk ook eens:

Welke kenmerken definiëren Jan des Bouvrie deuren?

Jan des Bouvrie deuren onderscheiden zich door hun eenvoudige en tijdloze ontwerpen. Ze maken vaak gebruik van heldere lijnen, neutrale kleuren en hoogwaardige materialen zoals glas, metaal en hout. Deze deuren stralen een gevoel van ruimte en licht uit, wat perfect past bij een eigentijds interieur.

Passen Jan des Bouvrie deuren bij verschillende interieurstijlen?

Ja, Jan des Bouvrie deuren passen in diverse interieurstijlen. Hun strakke en minimalistische esthetiek maakt ze veelzijdig en geschikt voor zowel modern, industrieel als Scandinavisch design. Ze kunnen dienen als een subtiele overgang tussen verschillende ruimtes in huis.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙