Toiletdeur kopen: Handige montageservice!

Bent u op zoek naar een toiletdeur dat bij de uitstraling van uw interieur past? Bij Deurengigant vindt u toiletdeuren van hoge kwaliteit in verschillende maten en soorten. Aan een voordelige prijs, bieden wij u een ruim assortiment aan verschillende topmerken, zoals:

  • Moodplus
  • Svedex
  • Cando

In onze online deurenwinkel vindt u een uitgebreide keuze aan toiletdeuren kopen die gemaakt zijn uit verschillende materialen, maten en afwerking, waaronder:

Omdat een toiletdeur ook het comfort van het kleinste kamertje bepaalt, is het belangrijk om net zoveel aandacht te schenken aan de toiletdeur als aan het sanitair. Door te variëren in materiaal, design en kleur kunt u de deur helemaal naar uw wens vormgeven.

Toiletdeuren kopen naar uw smaak en maat

In het kleinste kamertje brengt u best veel tijd door en dan wilt u niet op een saaie deur zitten kijken. Maar hoe kiest u nu de perfecte deur? Daarvoor moet u dus naar uw interieurstijl kijken. Is die landelijk, traditioneel of net modern? Als u graag een industriële toiletdeur wil, kies dan voor deuren uit HDF met staal look. Kiest u toch liever voor een landelijke look? Kies dan uit ons ruim assortiment board deuren. Door het kiezen van de juiste toiletdeur, kunt u uw tijd in de kamer van hoge nood een pak aangenamer maken.

Hoe laat ik een toiletdeur op maat maken?

Met onze configurator kunt u zelf een toiletdeur op maat laten maken. Volg deze eenvoudige stappen om de deur van uw dromen samen te stellen:

  • Meet uw toiletdeur op en geef de afmetingen in. Meet dus goed de hoogte en de breedte van de deur op. Wanneer u de maten hebt ingevoerd, moet u de draairichting en randafwerking kiezen.
  • Daarna kiest u of een slot op uw toiletdeur wilt. Voor het kleinste kamertje kan dit wel handig zijn. Dan kiest u het best voor een WC slot.
  • Kies vervolgens een deurkruk die bij uw interieur past.
  • Vergeet vervolgens niet om scharnieren te kiezen voor uw toiletdeur.
  • Tot slot kunt u ook eventueel accessoires kiezen. Denk aan een deurkozijn of tochtwering.

Wanneer u deze stappen doorlopen hebt, krijgt u onmiddellijk de prijs van uw toiletdeur te zien. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u een toiletdeur of kamerdeur bestelt.

Hulp nodig

Heeft u hulp nodig bij het online bestellen van uw toiletdeur op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ook gebruikmaken van onze inmeetservice. Eén van onze deurenexperts komt dan langs om u persoonlijk te adviseren en de maten van uw toiletdeur op te meten. U kunt bij ons ook terecht voor uw badkamerdeur.


 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl