Stalen deur kopen: tot 30% korting!

Zo min mogelijk onderhoud én een hedendaagse look, dat zijn kort samengevat uw eisen voor een nieuwe deur. Stalen deuren passen mooi in dit plaatje. Stalen deuren zijn geschikt voor elk interieur en elke ruimte. Zo kunt u deze stalen deur – ook wel taatsdeur genoemd – gebruiken als binnendeur en buitendeur. En veelvoorkomende trend zijn de stalen deuren en wanden in kantoorpanden. Hoe komt het dat deze taatsdeur zo razend populair is geworden? Stalen deuren met glas zorgen voor een transparante en lichte ruimte. Daarnaast zorgt het zwarte staal van de deur voor een eigentijdse sfeer. En, voor wie dan ook belangrijk: de stalen deuren zijn onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk.

Waarom een stalen deur?

Een stalen deur is razend populair en dat niet zonder reden. We noemen graag voor u de voordelen van een stalen taatsdeur op:

 • Extra veel daglicht: dankzij de stalen deuren met glas komt er extra daglicht binnen. Daar wordt iedereen blij van.
 • 180º draaiende deur: de scharnier van de taatsdeur zit in de onder- en bovendorpel verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de taatsdeur 180º gedraaid kan worden. Erg handig in drukke ruimtes.
 • Geen kozijnen: omdat de taatsdeur met een scharnier bevestigd wordt, onder en boven, is een kozijn overbodig.
 • Soft-close systeem: de stalen deur sluit automatisch, gaan klappende deuren meer.
 • Roestvrij: de stalen taatsdeuren zijn met poedercoating behandeld. Dit zorgt ervoor dat de stalen deuren roestvrij zijn.
 • Onderhoudsarm: de poedercoating op het stalen frame zorgt ervoor dat het verf niet kan bladderen. Ideaal!

Ontwerp zelf uw stalen deur

Industriële deuren kunt u bij ons op maat bestellen. In onze ontwerptool maakt u de stalen deuren helemaal naar uw wens. Wilt u een linksdraaiende- of een rechtsdraaiende stalen deur? En wat voor soort deurbeslag vindt u het meest praktisch? Ook kunt u in onze configurator bepalen wat voor soort glas u wilt voor de stalen deur met glas. Stapje voor stapje wordt deze steel look deur uw deur. Nadat u de bestelling van de stalen deuren met een tevreden gevoel geplaatst heeft, gaan wij voor u aan de slag.

Wilt u graag dat wij langskomen om de stalen deur op te meten? Wij komen graag bij u aan huis langs om de exacte maten van de industriële deuren op te meten. Maar u kunt natuurlijk ook zelf de maten van de stalen deur opmeten. Maak gebruik van onze inmeetservice en ontvang persoonlijke adviezen van ons vakkundig personeel. Zo weet u zeker dat de juiste stalen deuren richting uw huis komen.

Tip: op zoek naar meer inspiratie? Kijk ook eens naar een houten binnendeur of onze opdekdeuren.

Montageservice en meer voordelen.

Na enkele weken krijgt u een telefoontje dat de stalen deur op maat klaar is voor verzending. Maar hoe krijg u de stalen deur met glas veilig en wel in uw huis? Maak gebruik van onze bezorgservice, zo weet u zeker dat uw stalen deur op maat zonder barsten aankomt. Profiteer ook van onze andere voordelen:

 • Inmeetservice: wij komen langs om de maten voor de stalen deur op te meten
 • Professioneel bezorgd: uw stalen deur wordt op professionele wijze vervoerd
 • Montageservice: maak gebruik van onze montageservice voor het monteren van uw stalen deur
 • Garantie: maar liefst 10 (!) jaar garantie
 • Vakkundig advies: kom langs in onze showrooms of schakel onze inmeetservice in voor professioneel advies.

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

 • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
 • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
 • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl