Is het mogelijk om de deuren in een andere kleur geleverd te krijgen?

Als je onze website bekijkt, zul je al snel merken dat we voor elke deuropening in je huis een deur hebben. We verkopen zowel binnen- als buitendeuren, in verschillende stijlen, materialen, merken, kleuren en maten.

Ons ruime assortiment deuren 

Al onze merken staan ​​voor hoogwaardige kwaliteit. Bekijk ons assortiment en kies je favoriete binnen- of buitendeur. We bieden onder andere de volgende soorten deuren aan:

Binnendeuren: gelakt of gegrond

Als je een nieuw huis hebt gekocht of je huidige huis wilt opknappen, is het misschien tijd voor een nieuwe deur. Geef de hal eindelijk weer de entree die het verdient, of maak je slaapkamer af met een mooie afgelakte deur van Svedex - een van onze merken uit het assortiment. Hoewel de deuren van Svedex al zijn voorgegrond en voorzien van Superlak. Onze Svedex binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse witte tinten. Als je liever een andere kleur wilt, kun je de deur overschilderen. Houd er echter rekening mee dat de goede eigenschappen van de lak - zoals zonwerend, duurzaam, kras- en slijtvast - hierdoor verloren gaan. Binnendeuren van andere merken, zoals Cando, Skantrae en Austria, zijn meestal voorgegrond. Deze kun je naar wens nabehandelen.

Gegronde voordeuren

Voor onze voordeuren geldt dat deze één of meerdere keren zijn voorgegrond. De basis voor een kleur is daarmee al gelegd, aangezien sommige deuren zijn uitgevoerd in grachtengroen en andere in grijs of blauw. Onze achterdeuren zijn voorgegrond, met uitzondering van enkele typen - de achterdeuren van vurenhout. Dit betekent dat je deze zelf in de gewenste kleur kunt verven. Houd rekening met het wisselende klimaat in Nederland en kies daarom niet voor acrylverf, maar voor lak of verf op alkyd-basis voor een goede dekking.

Reload 🗙