Kamerdeur van glas kopen: Gebruik de inmeetservice!

Wilt u graag een glazen kamerdeur dat dé blikvanger van uw interieur wordt? Dan bent u bij Deurengigant aan het juiste adres. Een glazen binnendeur is niet alleen stijlvol, maar past ok in elk interieur. Daarom bieden wij online een ruim assortiment aan kamerdeuren uit glas aan. U vindt in onze webshop voor elk budget deuren van topmerken, zoals:

  • CanDo glazen kamerdeur
  • Proporte kamerdeur glas
  • Svedex kamerdeur met glas

Al onze binnendeuren zijn van topkwaliteit en kunnen tegen een stootje. Dat allemaal tegen de scherpste prijzen. Daarnaast krijgt u steeds 10 jaar garantie op uw aankopen. Het bestellen van uw nieuwe glazen binnendeuren, kunt u gemakkelijk online doen. Bovendien bieden wij ook een inmeet- en montageservice (tegen betaling) aan zodat er niets fout loopt bij het plaatsen van uw nieuwe deuren. Alle glazen kamerdeuren zijn beschikbaar binnen elk budget en worden snel aan huis geleverd.

De voordelen van glazen kamerdeuren

Kamerdeuren met glas bieden heel wat voordelen voor uw woning. Zo zorgen ze voor licht in heel het huis en creëert het zo een gevoel van extra ruimte. Daarnaast geven ze je woning een eigen stijl en karakter. Binnendeuren met glas zijn tijdloos en maken je huis meteen trendy. Een kamerdeur met glas is bovendien ook nog eens veilig, omdat ze gemaakt worden uit gehard glas. Dat is vijf keer steviger dan gewoon glas. Op die manier breekt het glazen raam in je nieuwe deur met glas niet bij het minste stootje.

Het opmeten van kamerdeuren

Wanneer u kamerdeur met glas wilt kopen, moet u de correcte maten doorgeven. Om zeker te zijn dat u de juiste afmetingen doorgeeft, kunt u gebruikmaken van onze inmeetservice. Bij die service sturen wij één van onze deurenexperts om de maten van uw nieuwe kamerdeurmet glas op te meten. Natuurlijk mag u ook steeds zelf de maten van uw nieuwe kamerdeuren met glas afmeten. Dat doet u door de hoogte- en breedtemaat van uw oude kamerdeur te meten. Een andere mogelijkheid is kijken naar de sponningmaten van het deurkozijn. Hierbij is het belangrijk dat u nauwkeurig afmeet zodat de kamerdeur glas wel in huis past.

Kamerdeuren in allerlei stijlen

Om uw interieur een extra touch te geven is het belangrijk om een kamerdeur met glas te kiezen dat bij de stijl van uw woning past. Daarom vindt u op onze webshop niet alleen een ruime keuze aan verschillende topmerken, maar ook een grote keuze aan verschillende stijlen, zoals:

  • Landelijke kamerdeur glas
  • Industriële kamerdeur glas
  • Tijdloze kamerdeur glas
  • Moderne kamerdeur glas
  • Klassieke kamerdeur glas

Als u voor een kamerdeur met glas in de juiste interieurstijl kiest, krijgt uw gehele woning een wauw-effect. Twijfelt u over de stijl? Dan kunt u ons steeds contacteren voor persoonlijk advies. Voor elk interieur vindt u vast de juiste kamerdeur in onze webshop. Zo hebben wij ook een badkamerdeur met glas!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De proporte Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl