Dubbele schuifdeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Dubbele schuifdeur: stel je deur samen met de configurator

Verander de ruimtelijke beleving door de toevoeging van een dubbele schuifdeur in je woning. Met onze schuifdeur systemen kun je alle deuren in ons assortiment omtoveren tot deuren die je uit elkaar of achter elkaar kunt schuiven. Bekijk ons ruime aanbod deuren en stel je deur samen in de configurator. Vraag vervolgens een offerte op maat aan

Opties voor dubbele schuifdeuren

Eindelijk heb je door een dubbele schuifdeur de mogelijkheid om een ruime doorgang te creëren tussen twee ruimtes. In ons assortiment zul je zien dat we deuren aanbieden in vele stijlen. Elegant en toegankelijk, open en modern, stoer en smaakvol of industrieel en strak. Welke stijl ook je voorkeur heeft., bij ons slaag je met jouw wens voor een dubbele schuifdeur. Maak een keuze uit de volgende binnendeuren:

In de configurator zie je in één van de laatste stappen de optie voor een schuifdeur. Een schuifdeur heeft geen slot nodig, maar wel een slotgatstopper. Deze kun je met houtlijm in het slotgat frezing stoppen om deze daarna dicht te plamuren en te schuren.

> Liever toch draaideuren in plaats van schuifdeuren? Bekijk ons assortiment openslaande deuren jaren 30 en andere dubbele openslaande deuren of onze hele collectie buitendeuren.

Montage van dubbele schuifdeur

Bovenstaande deuren hebben elk hun eigen functie en toepassing, maar ook hun eigen bediening en onderhoud en hun eigen hang- en sluitwerk. Waar een verticale handgreep over de gehele hoogte van een zwarte steellook draaideur een populaire keuze lijkt, is de schuifdeurkom voor een dubbele stalen schuifdeur dan weer een geschiktere keuze.

Een ander verschil tussen deze deuren is de manier van montage. Waar een draaideur met scharnieren wordt afgehangen, wordt een dubbele schuifdeur met schuifdeur rails geïnstalleerd. Je kunt kiezen uit de volgende dubbele schuifdeur rails:

  • Barley schuifdeur rail dubbel: dit systeem wordt aan de bovenkant van de deur geplaatst en wordt geleverd inclusief u-rail
  • Riley schuifdeur rail dubbel systeem: deze schuifrail bevestig je op of in de wand. Het is zelfs mogelijk om het dubbele schuifdeur systeem tegen het plafond te monteren

Tip: bij een dubbele schuifdeur kies je ook voor een dubbele onderrail schuifdeur systeem. Neem contact op voor een op maat gemaakte offerte en geef aan wat je wensen zijn. Dan zorgen wij dat de systemen naadloos op elkaar aan sluiten.

Onze service

Als je een rails in combinatie met een deur koopt in onze keuzetool verzorgen wij de frezing voor de ondergeleider en de uitsparing voor de deurkom. Beide systemen zijn te combineren met alle stompe deuren (m.u.v. board en boardpaneeldeuren).

Naar wens verzorgen wij het meetwerk en de installatie van het dubbele schuifdeur systeem inclusief dubbele deuren. Maak hiervoor een inmeetafspraak

Offerte op maat

Enkele deuren zijn eenvoudig samen te stellen in onze configurator. In slechts een paar stappen is je deur compleet. Natuurlijk geldt dit ook voor een dubbele schuifdeur. Voor een dubbele deur situatie bestel je de deur gewoon twee keer. Evenals het dubbele schuifdeur systeem. Mocht je het systeem voor dubbele deuren willen gebruiken dan kun je de twee systemen eenvoudig tegen elkaar monteren. Wil je graag maatwerk schuifdeuren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. 

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙