Steigerhouten barndeuren

cando
svedex
moodplus
skantrae
austriaBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Steigerhouten barndeuren: gebruik de inmeetservice!

Staldeuren werden ze vroeger ook wel genoemd: barndeuren van steigerhout. Waar barndeuren vroeger alleen voorbehouden waren aan boerenschuren, grote veestallen en landelijke woonhuizen, is dat tegenwoordig anders. Steigerhouten barndeuren zijn terug van weggeweest. De combinatie van het ruwe uiterlijk van het steigerhout en de landelijke uitstraling van de barndeur steigerhout geeft elk woonhuis een ‘upgrade’.

Kies een afwerking voor jouw steigerhouten barndeur

Deurengigant heeft een grote verscheidenheid aan steigerhouten barndeuren van het kwaliteitsmerk Moodplus in verschillende standaard maten. Deze deuren passen in elk interieur, in elke ruimte. Het is zelfs mogelijk om deze deuren te gebruiken voor een ruime buffet- of slaapkamerkast. Naargelang jouw interieurwensen, zijn de steigerhouten barndeuren van Deurengigant zowel behandeld als onbehandeld verkrijgbaar. Wel zo prettig wanneer je jouw deur naar wens verder wilt behandelen. Zo kun je de deur naar wens in de juiste tint verven.

Bij Deurengigant kun je kiezen voor een afgewerkte steigerhouten schuifdeur. De afwerking bieden wij aan in verschillende kleuren:

  • Vintage grijs barndeur steigerhout
  • Vintage wit barndeur van steigerhout
  • Vintage antraciet steigerhout barndeur
  • Vintage zwart steigerhout barndeuren
  • Geen afwerking

Barndeur steigerhout werkt in elke ruimte

Wanneer je kiest voor steigerhouten barndeuren, hoef je de keuze voor een stompe deur of opdekdeur niet te maken. De authentieke schuifdeuren zijn zowel naar links of naar rechts te openen. Iets om rekening mee te houden is dat hout werkt. De temperatuur van onze opslag zal anders zijn dan in jouw huis. De barndeuren van steigerhout kunnen door dit verschil in vochtigheidsgraad krimpen of uitzetten. Wij raden je daarom aan om de steigerhouten barndeuren aan het klimaat in jouw woning te laten wennen alvorens je gaat schilderen. Laat de deuren minstens twee dagen ongemoeid staan.

Voordelen van Deurengigant: barndeuren van hoge kwaliteit

  • Een ruime keuze in deuren, kijk ook eens naar onze andere schuifdeuren of kies een binnendeur op maat
  • Onze adviseurs kunnen alle maten opmeten voor jouw steigerhouten barndeur. De kosten voor de inmeetservice bedragen €65,-
  • Onze barndeuren zijn voordelig geprijsd. Dit voordeel kan oplopen tot 20% in vergelijking met bouwmarkten.
  • Deurengigant biedt persoonlijk advies en service.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙