CanDo Carno: tot 30% voordeel

Een stoere, maar ook chique deur in de woonkamer, hal of voor op kantoor. Dat kan met de CanDo Carno deur. De Cando Carno binnendeur heeft met de 4 ruiten en zwarte MDF paneeldeuren een minimalistische uitstraling. Deze Cando Carno binnendeur is prima te combineren met een industriële of moderne stijl.

Wellicht heeft u dit type deur bij vrienden of kennissen gezien. Of tegengekomen in een tijdschrift. De industriële deuren - waaronder de CanDo Carno - zijn ontzettend populair. En dat is niet voor niets. De look-a-like stalen deuren weten met het MDF hout een echte stalen deur exact na te bootsen. Pas wanneer u voelt aan de zwarte houten omlijstingen merkt u dat het om MDF hout gaat.

Verschillende varianten mogelijk

Verzekerd van kwaliteit, dat biedt de Cando Carno binnendeur. De zwart gegronde deuren zijn voorzien van veiligheidsglas. U kunt de Cando Carno deur met twee types glas bestellen:

 • Cando Carno binnendeur met mat glas
 • Cando Carno binnendeur met blank glas

Afhankelijk van de bestemming, kunt u kiezen voor mat of blank glas. Wilt u net wat meer privacy? Dan is mat glas bij uitstek een oplossing. U behoudt de privacy, maar ontvangt ook voldoende licht in de kamer. Wanneer glas een pré is voor de nieuwe binnendeur, dan kunt u ook kijken bij onze glazen deuren. Ook CanDo deuren zijn in de glazen variant te leveren.

De deuren worden geleverd in de standaard uitvoering met 65 mm stijlen en dorpels. Daarnaast ook met 25 mm roedes. Mocht het gewenst zijn, dan is rondom de Cando Carno binnendeur met 5 mm in te korten.

Tip: wilt u de Cando binnendeur Carno als schuifdeur bestellen? Bestel dan gelijk een schuifsysteem pakket mee. Deze deur is leverbaar als schuifdeur, opdekdeur en stompe deur.

Bestel nu in onze configurator

Onze configurator, daar zijn wij enthousiast over. In dit programma kunt u namelijk de Cando binnendeur Carno helemaal bestellen zoals u het wenst. Zo kunt u de volgende opties zelf bepalen:

 • Formaat: kies tussen onze standaardafmetingen de gewenste maat.
 • Randafwerking: kies voor een stompe of opdekdeur. De opdekdeuren zijn voorzien van paumelle gaten.
 • Draairichting: bepaal zelf of de deur linksdraaiend of rechtsdraaiend moet worden.
 • Slot: wilt u dat de Cando Carno binnendeur voorzien is van een slot? De keuze is reuze.
 • Scharnieren: hoeveel scharnieren zijn er nodig? U kunt zelf het type en aantal scharnieren uitkiezen.
 • Tochtprofiel: een tochtprofiel kan voor tochtige ruimtes handig zijn.

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

 • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
 • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
 • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl