Glazen voordeuren kopen: Ruim assortiment!

Bent u op zoek naar een voordeur uit glas dat bij de uitstraling van uw huis past? Bij Deurengigant begrijpen we dat een voordeur perfect moet aansluiten bij de architectuur van uw woning. Daarom bieden wij een grote keuze in voordeuren en accessoires aan. U kunt online kiezen uit heel wat opties uit verschillende prijsklassen van topmerken, waaronder:

  • CanDo voordeuren
  • Solid voordeuren

Al onze voordeuren uit glas zijn gemaakt uit kwaliteitsvol materiaal en gaan heel erg lang mee. Ze zijn bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden: in de winter houdt het de koude buiten en in de zomer houdt het de warmte tegen. U kunt uw voordeur gemakkelijk online bestellen. Bovendien kunt u ook voor onze montageservice kiezen zodat u zelf de voordeur niet hoeft te plaatsen. Alle voordeuren zijn betaalbaar en praktisch en worden snel aan huis geleverd.

Voordeuren met glas in verschillende stijlen en smaken

Hoe belangrijk vindt u het dat uw glazen voordeur bij de stijl van uw woning past? Juist! Daarom bieden we naast verschillende topmerken ook een ruim assortiment aan verschillende stijlen aan, zoals:

  • Moderne voordeuren
  • Tijdloze voordeuren
  • Klassieke voordeuren
  • Landelijke voordeuren
  • Industriële voordeuren

Kies dus een glazen voordeur die bij de uitstraling van uw huis past, zowel binnen als buiten. Welke stijl u ook verkiest, wij hebben voor elk budget een ruime keuze in onze webshop. Een tip van ons; laat de voordeur met glas matchen met uw haldeur!

Hoe moet ik mijn glazen voordeur opmeten?

Wanneer u een nieuwe glazen voordeur wilt kopen, moet u de juiste maten kennen en opmeten. Wilt u graag zeker zijn dat u de juiste maten hebt? Dan kunt u kiezen voor onze inmeetservice waarbij één van onze deurenexperts langs komt om de afmetingen voor uw nieuwe voordeur te noteren. U kunt natuurlijk ook steeds zelf de maten van uw nieuwe voordeur uit glas opmeten. Dat doet u door de breedtemaat en de hoogte maat van uw oude voordeur te meten. U kunt ook de maten van uw nieuwe voordeur te weten komen door te kijken naar de sponningmaten van het deurkozijn. Doe dit wel heel nauwkeurig, want anders kan het fout lopen.

De voordelen bij Deurengigant

Bij Deurengigant bent u niet alleen zeker dat u een voordeur kiest van topkwaliteit, maar bent u ook zeker van de meest voordelige prijzen. Zo bespaart u zeker 30% tegenover wanneer je een glazen voordeur bij een bouwmarkt of speciaalzaak koopt. Daarnaast profiteert u ook van gratis bezorging wanneer u voor meer dan €750 bestelt. U kunt bij uw online bestelling ook kiezen voor onze professionele inmeet- en montageservice. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor persoonlijk advies en oplossingen voor uw voordeur op maat.

> Bekijk ook onze kamerdeuren met glas!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De proporte Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl