Voordeur met glas in lood: Gebruik onze inmeetservice!

Door de voordeur met glas in lood vallen gele, paarse en blauwe lichtstralen over uw lichte visgraadvloer in de hal. Alsof een kristal door de zon wordt geraakt. Waar de gekleurde vensters in de Middeleeuwen nog een simpele oplossing was – ramen konden nog niet uit één stuk glaswerk worden gemaakt – werd het later gezien als een ware kunstvorm. Nu nóg, omarmen we deze glaskunst en dat laten we het liefst blijken bij de entree van ons huis.

De opmars van voordeur glas in lood

Door een glas in lood voordeur ontstaat een waar kleurenpalet. Door de over elkaar heen tuimelende tinten geeft u uw woning een huiselijke en gezellige sfeer. Er was een tijd dat de gebrandverfde vensters alleen in gotische kerken en kathedralen te zien waren. In de jaren 30 van de 19de eeuw kwam er weer een opmars van glas-in-lood ramen. Vandaag de dag vinden wij dit nog steeds het meest aantrekkelijk aan de woningen die in dat tijdsbestek zijn gebouwd.

Men treft nu nog steeds glas-in-lood deuren aan in grachtenpanden en kerken, maar woonwinkels en -bedrijven zien steeds meer de charme van glas in lood voordeur. Daarom levert Deurengigant naast stijldeuren, ook een voordeur glas in lood. Hoewel wij houden van kleurtinten leveren wij glas in lood voordeuren in een eenvoudige uitvoering, zodat ze in elk interieur passen.

De voordeuren van Deurengigant

Wij hebben verschillende voordeuren in ons assortiment:

  • CanDo voordeur klassiek – de authentieke vormgeving gecombineerd met een strakke vormgeving zorgt voor een mooi samenspel van oud en nieuw.
  • CanDo voordeur modern – voor moderne huizen is deze deur geschikt door zijn strak vormgegeven uiterlijk.
  • CanDo voordeur tijdloos – de naam zegt het; een tijdloze, degelijke deur dat geschikt is voor elk huishouden.
  • CanDo voordeur landelijk – Deze deuren zijn geschikt voor iedereen die de wens heeft om het interieur een meer landelijke sfeer te laten ademen. Deze deuren zijn zowel in enkel als -duovorm verkrijgbaar.
  • CanDo voordeur solid – een solide deur bestaande uit hardhouten multiplex met twee tussenplaten van aluminium.

Isolerende voordeur glas in lood

Waar men met glas-in-loodramen soms nog moet grijpen naar voorzetramen om de ruimte goed te isoleren, is dat bij onze solidere deuren niet nodig. Onze voordeur met glas in lood is berekend op het Nederlandse grillige formaat en is daarom voorzien van extra isolerend glas. Aan u de keuze voor welke optie u wilt gaan. De buitendeur is te combineren met verschillende glasopties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de combinatie van mat en transparant. Speel hier een beetje mee voor een mooi lichteffect in de hal.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De proporte Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl