Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment stompe binnendeuren. Bekijk welke deur het beste bij uw interieur past. U vindt hier stompe binnendeuren van de volgende merken:

 • Binnendeuren stomp van CanDo
 • Binnendeuren stomp van Proporte
 • Binnendeuren stomp van Svedex

Bij ons kunt u profiteren van voordeel dat kan oplopen tot 30%. Bekijk onze stompe binnendeuren en profiteer!

Belangrijke tips bij de zoektocht naar stompe binnendeuren

Als u een stompe binnendeur zoekt, dan is een goede voorbereiding zeer belangrijk. Bekijk daarom onze tips:

 • Meet de ruimte goed op waar u de nieuwe stompe binnendeur wilt plaatsen. Een deur met de verkeerde afmetingen is zonde. U kunt eventueel ook gebruik maken van onze inmeetservice!
 • Wilt u glazen binnendeuren of toch een deur zonder glas? Glas in lood binnendeuren zijn ook mogelijk!
 • Welk type design binnendeur stomp wilt u én past het beste bij uw interieur?
 • Bekijk of uw oude scharnieren nog in goede staat zijn. Wij adviseren om altijd nieuwe scharnieren mee te bestellen met uw nieuwe stompe binnendeuren
 • Het is belangrijk om een deur goed te monteren. Gaat u de binnendeur stomp zelf monteren? Zorg dan dat u dit goed doet. U kunt eventueel ook gebruik maken van onze montageservice!

Als u op zoek bent naar brandwerende deuren, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Wat is het verschil tussen een binnendeur stomp en opdek binnendeuren?

Als u een deur koopt dan is het belangrijk om te weten dat u het juiste type deur hebt. Het zou zonde zijn als u een stompe binnendeur besteld terwijl u een opdek deur nodig hebt. Daarom leggen wij graag het verschil tussen een stompe- en opdekdeur uit.

Het verschil tussen de binnendeuren stomp ligt aan de manier waarop de deur in het kozijn valt. Een stompe deur valt volledig in het kozijn zonder dat er iets uitsteekt. Een opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn waardoor er een rand op het kozijn valt en de deur dus iets uitsteekt. Een opdekdeur is dan ook een goede keuze om tocht tegen te houden. Een stompe deur is ideaal als binnendeur omdat de deur volledig in het kozijn verdwijnt.

Welke draairichting heeft mijn binnendeur stomp?

Als u een nieuwe stompe binnendeur met kozijn gaat kopen, dan is het belangrijk dat u wel de juiste draairichting van uw binnendeur weet. Dit moet u weten voor de plaatsing van de scharnieren en het eventuele deurbeslag. U komt er als volgt achter welke draairichting uw nieuwe deur heeft:

 1. Ga aan de kant staan waar de deur naartoe opendraait
 2. Kijk vervolgens aan welke kant de scharnieren zijn gemonteerd
 3. De scharnieren kunnen links of rechts zitten
 4. Als de scharnieren aan de rechterkant zitten, dan heeft u een rechtsdraaiende stompe binnendeur nodig. Als de scharnieren aan de linkerkant zitten, dan heeft u een linksdraaiende stompe binnendeur nodig

Hulp nodig bij het samenstellen van uw binnendeuren stomp? U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies, ook voor voordeuren!

Bekijk naast de stompe binnendeuren ook eens de mogelijkheden voor een nieuwe buitendeur. Buitendeuren kopen doet u bij ons eenvoudig en voor een scherpe prijs!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl