Slaapkamerdeur slot: Tot 30% voordeel!

U kunt het zo luxe maken als u wilt: de uitstraling van uw slaapkamer. Maar wanneer u een nieuwe elegante look wilt voor u kamer en het interieur een grondige make-over geeft, is het ook nodig om uw slaapkamerdeur aan een inspectie te onderwerpen. Wellicht heeft u deur zijn beste tijd gehad. Dan is het tijd voor een slaapkamerdeur die past bij de nieuwe look van uw slaapkamer. Zo ontstaat een gloednieuwe kamer die uitnodigend oogt. Wilt u mensen ontmoedigen uw slaapkamer te betreden? Dan is het bij ons ook mogelijk een slaapkamerdeur slot te bestellen voor wat meer rust.

Verschillende soorten sloten als slaapkamerdeurslot

Maar een slaapkamerdeur slot kiezen die exact past bij uw wensen, is soms knap lastig. Misschien is het dan eerst handig om te weten wat voor sloten er bestaan.

 • Insteekslot
  De meeste binnendeuren maken gebruik van een insteekslot.
 • Meerpuntssluiting
  In buitendeuren daarentegen zit vaak een meerpuntssluiting. Dit soort sloten bieden meer veiligheid, omdat deze om meerdere plekken vergrendeld kan worden. Soms zelf op drie of vijf plaatsen!
 • Vrij/bezet sloten
  Dit soort sloten zien we meestal op plekken waar mensen zich even terug willen trekken. Met een vrij/bezet slot in de wc-deur zitten we toch een stuk rustiger. Een andere plek in huis waar we dit slot veel zien is de badkamer.
 • Loopslot
  Loopsloten zijn geen échte sloten. Er is immers geen sleutel of draaiknop voor nodig, want er wordt enkel gebruik gemaakt van een dagschoot. Deze sloten zijn geschikt voor een deur tussen de hal en de woonkamer, omdat deze sloten zorgen dat er geen tocht wordt doorgelaten. Ook zien we deze sloten vaak in deuren die leiden naar een kastruimte. Een loopslot als slaapkamerdeur slot is ook ideaal.
 • Dag en nachtslot
  Is het mogelijk de deur af te sluiten met een deurknop of een sleutel, dat noemen wij deze sloten een dag en nachtslot. De dagschoot kan geopend worden met een deurkruk, terwijl de nachtschoot enkel kan worden geopend met een sleutel of draaiknop.
 • Kastsloten
  De naam zegt het al. Deze sloten zijn ontwikkeld voor ruimtes die wel afgesloten mogen zijn, maar die geen deurkruk nodig hebben. Neem de buffetkast of de vitrinekast in de huiskamer.

Ideaal voor een slaapkamerdeurslot is het loopslot. Met een loopslot als slaapkamerdeurslot houdt u tocht tegen en kunt u ongestoord van uw nachtrust genieten. In onze confugurator stelt u zelf uw ideale deur samen. Denk hierbij aan een:

 • Luxe binnendeur
 • Industriële binnendeur – geheel in steellook
 • Brandwerende deuren
 • Boarddeuren
 • Barndeuren

Eenmaal uw favoriete deur gekozen? In de volgende stappen bepaalt u het soort slaapkamer slot, de scharnieren, het deurbeslag en bijbehorende accessoires.

Bezoek de showroom voor uw slaapkamerdeur slot

Benieuwd naar de opties en wilt u uw opties fysiek bespreken? Kom dan naar de showroom in Breda, Hoofddorp of Purmerend. Hier doet u inspiratie op voor een nieuwe slaapkamerdeur en slaapkamerdeurslot en geven wij u helder advies over uw mogelijkheden

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl