Van welk materialen zijn de CanDo binnendeuren gemaakt?

CanDo deuren zijn populair. En gek is dat niet. De deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en ze zijn bovendien scherp geprijsd. Voor iedereen is wel een geschikte CanDo binnendeur te bedenken. Of iemand nu meer houd van een eigentijdse inrichting of een woning heeft die een landelijke sfeer uitademt. Bij ons vindt u uw favoriete CanDo binnendeur.

De CanDo binnendeuren zijn zowel uitvoerbaar in een stompe of opdekvariant. Dit betekent niets meer dan dat je jouw binnendeur in of op het kozijn plaatst. U kunt aan uw kozijn al vaak aflezen op welke manier uw deur afgehangen dient te worden.

Wij leveren een ruim assortiment binnendeuren met CanDo als één van de populairste merken. Deze binnendeuren zijn grofweg te verdelen in twee soorten:

Board binnendeuren

Deze deuren bestaan uit een karton honingraat vulling, omlijst met een houtenframe. De buitenzijde bestaat uit hardboard en in sommige gevallen is deze afgewerkt met een profilering. Voordelen van deze deuren zijn de lage prijs en het feit dat ze licht in gewicht zijn. Daarom is het heel eenvoudig om deze CanDo binnendeuren af te hangen.

Bekijk bijvoorbeeld eens deze Cando Boarddeuren: 

MDF binnendeuren

MDF binnendeuren zijn deuren met een spaanplaatvulling. Met een massieve MDF plaat worden deze deuren afgewerkt. Veel van deze deuren zijn voorzien van één of meer lagen grondverf en van een slotgat.

Reload 🗙