Skantrae Cottage deuren

skantraeBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Skantrae Cottage deur: kies voor onze inmeetservice!

Droom jij graag weg bij de Amerikaanse cottages die je vaak in films en series ziet? Geef je huis dan een make-over met een Skantrae Cottage deur. Deze collectie is gebaseerd op de Amerikaanse Barn-stijl en een unieke combinatie van landelijk en trendy. De Skantrae Cottage deur past bij elke ruimte van je huis. Ontdek de verschillende modellen en stel je eigen gezellige cottage samen! Een cottage deur met glas is bijvoorbeeld perfect geschikt voor de woonkamer, terwijl een cottage deur met panelen past bij de slaapkamer.

De juiste maten opmeten voor de Skantrae Cottage deur

Je wilt een Skantrae Cottage deur aanschaffen, maar dan heb je eerst de juiste maten nodig. Je meet de deurmaten op door je allereerst te verdiepen in het soort deur dat je wilt kopen (opdek deur, stompe deur of schuifdeur). Zodra je dit weet, kun je de deur in de breedte en de hoogte meten. Bij een opdek deur meet je de opdekrand niet mee als je de breedte meet, maar wel als je de hoogte meet.

Wil je de deurmaten voor de Skantrae Cottage nauwkeurig laten opmeten? Dan is onze inmeetservice een goede oplossing. Een vakman van ons komt dan bij je thuis om het meten uit handen te nemen. Zo ben je altijd verzekerd van een goed passende deur.

Wat is het verschil tussen een opdek deur en een stompe deur?

Het grootste verschil tussen deze twee soorten deuren is de opdekrand. Een opdek deur heeft deze rand wel, een stompe deur niet. Door de opdekrand valt de deur op het kozijn. Een stompe deur valt erin.

De deuren worden namelijk op een andere manier gemeten en gemonteerd. Ook qua draairichting verschillen de deuren van elkaar.

De draairichting van de Skantrae Cottage deur bepalen

De draairichting bepaal je door te kijken naar de scharnieren. De deur is linksdraaiend als de scharnieren links zitten als je de deur opent. Als de scharnieren rechts zitten als je de deur opent, is de deur rechtsdraaiend.

Bepaal de draairichting van de Skantrae Cottage deur voordat je een bestelling plaatst. Op deze manier weet je zeker dat je een deur koopt waarvan de scharnieren op de juiste plek zitten en die je dus direct zonder problemen kunt monteren.

De Skantrae Cottage deur goed onderhouden

Je hebt extra lang plezier van je Skantrae Cottage deur als je deze goed onderhoudt. Probeer de deur regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat de deur erg vuil wordt en je hard moet boenen. Maak de deur op regelmatige basis schoon met een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel. Meer hoef je niet te doen. Heb je een Skantrae cottage deur met glaswerk? Maak het glas dan schoon met een zachte doek en een sopje met water en afwasmiddel.

> Liever een andere stijl Skantrae deuren? Bekijk alle Skantrae binnendeuren.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙