CanDo board deuren: Gebruik de inmeetservice!

Een huis is het mooiste wanneer er eenheid heerst. U hoeft niet in elke ruimte dezelfde stijl door te voeren, maar zorg ten minste dat de ruimtes mooi in elkaar overlopen door gebruik te maken van elementen die telkens terugkomen. Neem uw binnendeuren. Als eens gedacht aan het grootste effect van hetzelfde deurbeslag en schakelmateriaal voor uw board deuren?

Of u nu kiest voor board deuren van CanDo in de ene ruimte en een meer massieve deur in een andere, stem de deuren op elkaar af door telkens dezelfde de deurklinken en scharnieren te gebruiken. Zo creëert u een onopvallende verbintenis met elke ruimte.

Board deur Cando bij Deurengigant

Boarddeuren bestaan uit een kern van honingraatvulling met MDF platen aan de buitenkant. Bij deurengigant kunt u kiezen voor diverse boarddeuren van CanDo:

  • Gegrond. Deze deuren zijn voorzien van een grondlaag. U hoeft enkel nog een verflaagje aan te brengen en u kunt de deur in de scharnieren plaatsen.
  • Gelakt. De gelakte CanDo deuren zijn volledig afgewerkt en klaar voor gebruik.
  • In combinatie met glas. CanDo boarddeuren met glas zijn een elegante toevoeging voor de doorgang van de hal naar de woonkamer.
  • Paneeldeuren. Wanneer u kiest voor paneeldeuren geeft u uw woning extra stijl mee. U kunt kiezen uit verschillende sferen – landelijk, modern, jaren ’30-sfeer.
  • Brandwerende deuren. De brandwerende deuren van CanDo kunnen een brand tot 60 minuten vertragen. Een waardevolle investering.

De meest gekozen deuren zijn board deuren

Een boarddeur is het meest toegepaste type deur in de wat modernere of in de jaren ’80 gerestaureerde huizen. De reden waarom er steeds meer gebruik werkt gemaakt boarddeuren is omdat zowel de vlakke als de geprofileerde uitvoering board deuren voordelig, simpel en licht zijn. Bovendien passen ze door hun eenvoudige look in elke ruimte. Toch is het verstandig om na te gaan of u deze deur vindt passen in élke ruimte. Aangezien een board deur is gemaakt van kwetsbaar materiaal, zijn deze deuren wellicht niet voor elk vertrek geschikt. Heeft u een kind dat met een loopfiets de hal binnen racet, heeft u een bouvier, of duwt u zelf met enige regelmaat met uw voet tegen de board deur van CanDo om deze te openen als u uw handen vol heeft? Kies dan voor een CanDo board deur die wat massiever is en tegen een stootje kan. De CanDo board deuren zijn veel geschikter voor de bovenverdieping van uw woning of voor ruimtes op de begane grond waar een zekere rust heerst. Denk aan de toiletdeur of de deur van de kelder.

Bekijk ook onze andere CanDo deuren!

Voordelen van de CanDo boarddeur

  • Voordeliger dan andere deuren
  • Lichter dan andere deuren
  • Makkelijk toepasbaar in elke ruimte
  • Goede kwaliteit
  • Leverbaar in alle standaard maten 

Onze service

In onze online catalogus kunt u een ruim assortiment vinden aan boarddeuren en bijbehorende accessoires. U kunt specifieke maten doorgeven in de deurenconfigurator. Bij ons kunt u uw deur eenvoudig bestellen. Wilt u dat wij uw deur monteren? Dit kunnen wij snel en tegen een betaalbaar tarief. Neem contact op met onze servicedesk voor een montageafspraak van uw nieuwe CanDo boarddeuren.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De proporte Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl