CanDo Barndeuren online kopen? Tot 30% korting!

Bent u op zoek naar een CanDo barndeur als stoere eyecatcher voor uw interieur? Dan vindt u bij Deurengigant vast de schuifdeur die bij uw woning past. De juiste barndeur bepaalt namelijk de juiste sfeer in huis. Daarom vindt u in onze webshop schuifdeuren binnen elk budget én voor elke interieurstijl:

  • Industriële barndeur CanDo
  • Romantische CanDo barndeur
  • Landelijke barndeur CanDo
  • En zoveel meer

Net zoals alle deuren in onze webshop, verkopen we enkel CanDo barndeuren van topkwalitieit. Ze worden vervaardigd uit duurzaam hout en u kunt ze op maat laten maken. Daarnaast geven wij u 10 jaar garantie op de aankoop van uw nieuwe CanDo barndeuren. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor persoonlijk advies bij de keuze van uw nieuwe CanDo barndeuren en steigerhouten deuren.

Een barndeur CanDo voor ieder interieur

Onze Cando barndeuren zijn geschikt voor elke interieurstijl. De natuurlijke uitstraling van deze boerderijdeuren geeft een rustiek tintje aan uw woning. De barndeur kunt u ook installeren als gewone draaideur, maar ook als schuifdeur. Dankzij de robuuste stijl van boerderijdeuren zijn ze erg geschikt voor praktisch alle kamers in huis. Zo geeft een barn schuifdeur bijvoorbeeld uw keuken een stoere uitstraling. Zeker wanneer u ze combineert met een modern interieur, wordt uw barndeur van CanDo een echte eyecatcher.

Het opmeten van barndeuren van CanDo

Bent u ervan overtuigd dat een CanoDo barndeur in uw interieur past? Dan is het tijd om de maten van uw nieuwe barndeuren van CanDo op te meten. Het is heel belangrijk dat u de correcte maten opmeet en doorgeeft zodat er niets fout kan gaan. U kunt zelf de maten van uw CanDo barndeur opmeten door:

  • de breedtemaat langs boven en onder op te meten en de kleinste maat te noteren
  • en de lengtemaat langs rechts en links op te meten en ook de kleinste maat te noteren.

Twijfelt u of u de juiste afmetingen hebt? Dan kunt u tegen betaling gebruikmaken van onze inmeetservice. Dan komt onze deurenexpert bij u langs om zelf alle maten op te nemen. Tegelijk kunt u ook gebruikmaken van zijn expertise voor persoonlijk advies bij het kiezen van een Cando barndeur.

De voordelen bij Deurengigant

Als u op zoek bent naar een barndeur die binnen uw budget past, dan bent u bij Deurengigant aan het enige juiste adres. Bij ons koopt u uw deuren steeds aan de laagste prijs met een hoge korting tot wel 30%. Bovendien profiteert u ook van tal van andere voordelen, zoals:

  • 10 jaar garantie
  • Handige inmeet- en montageservice
  • Advies op maat
  • Gratis thuislevering vanaf €750

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl