Cando Buitendeuren

candoBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Cando Buitendeuren: met inmeet- en montageservice

CanDo Buitendeuren worden aangeduid met de letters ML in combinatie met een volgnummer.

Voordeuren Klassiek

De serie Voordeuren Klassiek kenmerkt zich door authentieke vormgeving gecombineerd met de hoogste kwaliteit. Je kunt kiezen uit ML 670, ML 675, ML 685, ML 695, ML 697.

Voordeuren Modern

Moderne Voordeuren zijn strakker van vormgeving en komen het beste tot hun recht in moderne gevels en woningen. Kies uit ML 616, ML 655.

Voordeuren Tijdloos

Deze deuren passen bij vele soorten woningen en interieurs. De hoogwaardige kwaliteit staat garant voor jarenlang woonplezier. Ontdek ML 650, ML 540, ML 660 Incl. hardhouten panelen, ML 660 Incl. glas

Voordeuren Landelijk

Landelijke Voordeuren passend bij woningen met authentieke elementen. Deze deuren zijn als enkele of als duo-deur uit te voeren. Bij duo-deuren zijn de boven- en onderkant gescheiden.
Je kunt kiezen voor ML 625.

Voordeuren Solid

De Buitendeuren uit de Solid serie zijn volledig opgebouwd uit hardhouten multiplex platen met 2 aluminium tussenplaten. Daarnaast zijn de deuren voorzien van het FSC keurmerk, hetgeen staat voor verantwoord duurzaam bosbeheer. Met een Buitendeur uit de Solid serie van CanDo haal je gegarandeerde kwaliteit in huis dankzij de eigentijdse vormgeving krijgt jouw woning een bijzondere uitstraling.
Ontdek ML 705, ML 710, ML 715, ML 750, ML 755, ML 760.

CanDo Achterdeuren

Voor een nieuwe Achterdeur kun je ook bij CanDo terecht. Er bestaan de volgende series:

Achterdeuren 500 Serie

Deze Achterdeuren worden gemaakt van massief Merbau en zijn uitstekend geschikt voor het Nederlandse klimaat. De ML 500 Achterdeuren worden onbehandeld geleverd. Hierdoor zijn de deuren uitstekend geschikt om transparant of dekkend te lakken/schilderen. Kies uit ML 554, ML 557, ML 559.

Achterdeuren 600 Serie

Deze massief houten Achterdeuren zijn uitstekend geschikt voor het Nederlandse klimaat. De ML 600 Achterdeuren kunnen worden uitgevoerd met een roedeverdeling. De Achterdeur krijgt dan een mooie landelijke uitstraling. Door de brede stijlen krijgen deze deuren een robuust uiterlijk. Bijkomend voordeel is dat het veiligheidsbeslag hierop makkelijk aan te brengen is. Kies uit ML 640, ML 666, ML 692, ML 630.

Achterdeuren Vuren

De Vuren Achterdeuren zijn het budgetvriendelijk alternatief voor de massief hardhouten Achterdeuren. Er zijn twee modellen Vuren Achterdeuren met een verschillende borstweringshoogte. Je kunt kiezen voor een grotere of kleinere glasopening. Je kunt deze deuren in iedere gewenste kleur afwerken. Kies uit ML 457, ML 459.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙