Svedex binnendeuren

svedexBreedte
HoogteGratis deurbeslag

Bij aankoop van 6 binnendeuren of meer is het deurbeslag Sydney, Paris of London GRATIS.

Alle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Svedex binnendeuren kopen: Tot wel 15% voordeel!

Svedex is het Nederlandse merk voor afgelakte binnendeuren. Alle Svedex binnendeuren worden afgelakt geleverd. Svedex levert lijndeuren, glasdeuren en paneeldeuren. Ze vullen het assortiment constant aan met de nieuwste trends.

 

Svedex superlak

Alle Svedex binnendeuren zijn voorzien van Svedex Superlak. Dat betekent dat de binnendeuren voorzien zijn van een krasvaste en uv bestendige lak. Hierdoor is het schilderen van je binnendeur niet nodig. Je hebt bij het samenstellen van een Svedex binnendeur de keuze uit Alpine wit (RAL9010) of Extra wit (RAL 9016). Kies je voor een Svedex industriële binnendeur? Dan wordt deze afgelakt in de kleur diep zwart (RAL 9005).


Svedex lijndeuren

Svedex maakt vlakke deuren uniek en spannend. Er is een uitgebreid assortiment Svedex lijndeuren. Dit zijn deuren met mooie en unieke lijnpatronen. Van strakke horizontale en verticale lijnen tot lijnen die (asymmetrisch) door elkaar heen lopen, niks is te gek.


Svedex glasdeuren

Glasdeuren zijn een elegante toevoeging voor iedere woning. Ze zorgen voor lichtinval en geven een gevoel van ruimtelijkheid. Voor donkere ruimtes is het toevoegen van een deur met glas een ideale oplossing om meer licht te creëren. Svedex heeft een groot assortiment binnendeuren met glas.

Svedex heeft de volgende glassoorten:

 • Blank glas
 • Blank facet glas
 • Satijn glas
 • Gezandstraald glas met blanke rand
 • Rookglas

Svedex binnendeur samenstellen

Als je een Svedex binnendeur gaat samenstellen, dan kun je hieronder lezen wat je hiervoor moet doen:

 • Bij de eerste stap moet je de afmetingen van de Svedex binnendeur invoeren. Je moet de hoogte- en breedte maat opmeten van je deur. Daarna moet je alleen nog de randafwerking en draairichting kiezen. Hoe je dit doet, kun je verder hieronder lezen
 • Je kunt daarna een keuze maken voor eventueel een slot voor de nieuwe binnendeur Svedex. Er zijn verschillende type sloten waar je uit kunt kiezen:
  • Loopslot
  • WC slot
  • Kastslot
  • Dag en nacht slot
 1. Kies vervolgens een deurkruk voor de Svedex binnendeur
 2. Daarna kun je de scharnieren voor de Svedex binnendeuren kiezen
 3. Als laatste rest de keuze voor eventuele accessoires zoals tochtwering of een deurkozijn

Als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen kun je de nieuwe binnendeuren bestellen.

Svedex opdek binnendeur of stompe binnenseur?

Tijdens het samenstelproces moet je de keuze maken tussen Svedex opdek binnendeuren of Svedex stompe binnendeuren. Er zit namelijk een wezenlijk verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren. De verschillen zijn als volgt:

 • Svedex binnendeuren opdek
  Een Svedex binnendeur opdek heeft als kenmerk dat de deur gedeeltelijk in het kozijn valt. Daarnaast wordt een opdek binnendeur Svedex afgehangen aan speciale paumelle scharnieren
 • Svedex stompe binnendeuren
  Een Svedex binnendeur stomp kenmerkt zich door volledig in het kozijn te vallen. Svedex binnendeuren stomp worden aan normale scharnieren afgehangen

Prijzen Svedex binnendeuren

Bij Deurengigant vind je scherpe binnendeuren Svedex prijzen. Je profiteert bij ons namelijk tot kortingen tot wel 20%. Je kunt de geschikte Svedex binnendeuren kopen voor een topprijs!

 

Met een Svedex deur profiteer je automatisch van:

Als je op zoek bent naar een goede binnendeur van het merk Svedex, dan ben je hier aan het juiste adres. Zo hebben wij een Svedex binnendeur aanbieding waarbij je profiteert van kortingen tot wel 30%. Daarnaast profiteer je van:

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙