Badkamerdeur met glas: Inmeet + montageservice!

Bent u op zoek naar een badkamerdeur met glas als blikvanger van uw badkamer? Dan vindt u bij Deurengigant vast waar u naar op zoek bent. Een glazen badkamerdeur is niet alleen trendy, maar geeft je interieur net dat tikkeltje meer uitstraling. Daarom bieden wij voor elk budget een ruime keuze aan badkamerdeuren uit glas aan. U vindt in onze webshop enkel deuren van topmerken, waaronder:

  • Svedex
  • CanDo
  • Moodplus

Net als onze binnendeuren, zijn ook onze badkamerdeuren gemaakt uit materiaal van topkwaliteit. Bovendien krijgt u van ons maar liefst 10 jaar garantie op de aankoop van uw nieuwe badkamerdeur. U kunt via onze webshop eenvoudig uw nieuwe deur met glas bestellen. Bij uw bestelling kunt u bovendien (tegen betaling) kiezen voor onze professionele inmeet- en montageservice. Voor elk budget vindt u een badkamerdeur uit glas dat bovendien snel aan huis wordt geleverd.

De voordelen van een badkamerdeur met glas

Een badkamer is vaak niet groot en sommige badkamers hebben zelfs geen raam. Door een badkamerdeur met glas te kiezen creëert u voor extra licht en ruimte in uw persoonlijke spa. Kamerdeuren met glas bieden heel wat voordelen voor uw woning. Daarnaast maakt een glazen badkamerdeur je interieur stijlvol. Bij het bestellen van uw nieuwe badkamerdeur met glas kunt u bovendien kiezen voor matte beglazing zodat niemand binnen kan gluren. Tot slot is een badkamerdeur met glas ook veilig, omdat er gebruik wordt gemaakt van gehard glas zodat het glas niet zomaar kan breken.

Het opmeten van uw glazen badkamerdeur

Bent u van plan om een nieuwe badkamerdeur met glas te kopen? Dan is het heel belangrijk om de correcte maten door te geven. Als u graag zeker wilt zijn dat de afmetingen juist zijn, kunt u tegen betaling één van onze inmeetexperts boeken. Hij komt dan bij je thuis om zelf de maten van uw glazen badkamerdeur op maat op te meten. U mag natuurlijk ook zelf de maten van uw nieuwe glazen badkamerdeur op maat meten en doorgeven. De gemakkelijkste manier is door de breedte- en hoogtemaat van uw oude badkamerdeur af te meten.

Badkamerdeuren voor elk interieur

Kies een badkamerdeur die bij ook bij de rest van uw inrichting past. Zo geeft u uw woning een mooie uitstraling die bezoekers omver doet vallen van verbazing. Op onze webshop vindt u daarom, naast een grote keuze aan topmerken, ook verschillende stijlen:

  • Tijdloze badkamerdeuren met glas
  • Industriële badkamerdeuren met glas
  • Klassieke badkamerdeuren met glas
  • Moderne badkamerdeuren met glas
  • Landelijke badkamerdeuren met glas

Weet u niet goed welke stijl het best bij uw huis past? Dan kunt u ons vrijblijvend contacteren voor persoonlijk advies. Samen vinden we vast een badkamerdeur met glas die perfect bij uw smaak én interieur past.

> Bekijk ook eens de toiletdeur: Gebruik onze montageservice!


 
 

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl