ML 825

De Cando ML 825 voordeur is de ideale keuze voor wie houdt van strakke lijnen en hedendaags design, met een vleugje landelijke charme. Een opvallend kenmerk van de Cando ML 825 is de bovenste helft van de deur, die uit een enkel glas over de hele breedte bestaat. Dit zorgt niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar geeft uw huis ook een eigentijds gevoel.

Varianten
Selecteer een variant
Vanaf
644,00
859,00
25% korting
Garantie: 10 jaar
Materiaal: Hardhout
Grijs gegrond (RAL 7038)

De Cando ML 825 voordeur is de ideale keuze voor wie houdt van strakke lijnen en hedendaags design, met een vleugje landelijke charme. Het uiterlijk van deze voordeur is gebaseerd op de klassieke landelijke boerderijdeur, maar met een eigentijdse twist.

Een opvallend kenmerk van de Cando ML 825 is de bovenste helft van de deur, die uit een enkel glas over de hele breedte bestaat. Dit zorgt niet alleen voor een overvloed aan natuurlijk licht, maar geeft uw huis ook een eigentijds gevoel. Je hebt de vrijheid om te kiezen uit verschillende glasopties, waaronder isolatieglas, isolatieglas mat, 4 ruitsverdeling blank isolatieglas en 4 ruitsverdeling mat isolatieglas, om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Gemaakt van hoogwaardig hardhout, straalt de Cando ML 825 niet alleen duurzaamheid uit, maar voegt ook een vleugje landelijke schoonheid toe aan jouw woning. Deze voordeur wordt op maat gemaakt, zodat deze naadloos past bij de stijl van je huis. 

Kies voor de Cando ML 825 en geniet van het beste van beide werelden: een moderne, tijdloze voordeur met het charmante uiterlijk van een duodeur.

Let op: als de deur voorzien is van bewerkingen, dan kan deze NIET meer worden geretourneerd

 • Massief hardhouten multiplex platen
 • Hoge isolatiewaarde
 • Grijs gegrond (RAL 7038). Deur dient nog afgelakt te worden
 • Deur is rondom maximaal 35 mm in te korten (behalve de slotkant)
 • Weldorpel los geleverd
 • Slotgat, tochtvaldorpel, meerpuntssluiting en veiligheidspakket op bestelling leverbaar.
 • Glas wordt los meegeleverd
 • Let op: bij afwijkende slotgat hoogte (maatwerk) meerpuntssluiting NIET mogelijk
 • FSC gecertificeerd
 • KOMO - certificaat
 • Hoogwaardige deur berekend op het grillige Nederlandse klimaat
 • Deze deur heeft 10 jaar garantie

Cando heeft een breed assortiment aan binnen- en buitendeuren. Alle deuren zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Cando produceert zijn deuren uitsluitend met FSC® en PEFC™ gecertificeerd hout.

Een Cando voordeur is niet alleen een stijlvolle entree, maar ook een teken van kwaliteit. Onze deuren dragen het KOMO-certificaat, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste bouwstandaarden en uw huis veiliger en duurzamer maken. De hardhouten voordeuren van Cando zijn standaard gegrond en dienen nog afgelakt te worden.

Bij de moderne Cando voordeur is het mogelijk om te kiezen voor een linkse of rechtse draairichting. Er zijn extra brede stijlen aanwezig voor een perfecte toepassing van veiligheidsbeslag en sloten.

Let op: als de deur voorzien is van bewerkingen, dan kan deze niet meer worden geretourneerd.

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙