Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

TUINDEUREN VAN DEURENGIGANT: GEBRUIK DE CONFIGURATOR!

Als u een huis hebt gekocht of aan het opknappen bent, dan is de tuin ook een belangrijk punt. Om de tuin ze veel mogelijk aan te laten sluiten op het interieur en architectuur van het huis, is een goede tuindeur zeer belangrijk. Alle tuindeuren zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Alle tuindeuren worden op maat gemaakt en zorgen voor voldoende isolatie. Om de ideale tuindeur te vinden kunnen wij u zeker van dienst zijn!

VERSCHILLENDE SOORTEN TUINPOORTEN EN DEUREN

De verschillende tuindeuren in het assortiment geven u de optie om de meest geschikte tuindeur te vinden samen met de benodigde accessoires. De tuindeuren zijn eenvoudig online te bestellen en deuren kunnen ook ter plekke gemonteerd worden. De tuindeuren zijn van het merk CanDo en zijn in twee verschillende soorten verkrijgbaar:

 • Hardhouten tuindeuren
 • Vuren hout tuindeuren

U kunt de tuindeuren van CanDo ook gebruiken als poortdeuren.

STEL UW EIGEN TUINPOORT SAMEN

Stel eenvoudig uw eigen tuinpoort of deur samen met behulp van de configurator. Binnen een paar eenvoudige stappen kunt u uw eigen tuinpoort maken.
 1. Het samenstellen van de tuindeur of tuinpoort
  Voer hier de afmetingen van de tuindeuren of tuinpoorten op maat in. Kies daarnaast ook een draairichting.
 2. Accessoires kiezen
  Kies het type deurbeslag en de scharnieren van de tuinpoort.

Als deze twee stappen zijn doorlopen, dan heeft u uw tuindeur of tuinpoort succesvol samengesteld. Na het afronden komt er een overzichtelijke prijsopgave waarin u duidelijk ziet wat de kosten zijn.

TIPS EN ADVIES

Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. Een goede tuindeur of tuinpoort creëert een ruimtelijk effect en is op maat gemaakt. Met behulp van de configurator kunt u dit zelf doen. Daarnaast is het belangrijk dat u kiest voor een tuindeur die gegarandeerd bestand is tegen alle weersomstandigheden. Als u meer persoonlijk advies wilt, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook eens onze opdek deuren.

DEURENGIGANT: ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Deurengigant is de grootste online tuindeur en poortdeuren speciaalzaak van Nederland. Wij zijn expert op het gebied van tuindeuren en voorzien u graag van persoonlijk advies in onze showroom of als u gebruik maakt van onze inmeetservice. Daarnaast profiteert u ook van de volgende voordelen als u uw tuindeuren op maat online besteld:

 • Kortingen tot 30% in vergelijking met de bouwmarkten en speciaalzaken
 • Ruim en divers assortiment waar u uit kunt kiezen: Zo ook de voordeur of een binnendeur met glas
 • Gratis levering boven de €750
 • Montageservice als u de tuindeur zelf niet kunt of wilt monteren

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens onze buitendeuren!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl