Steel look taatsdeur: tot 30% korting + handige configurator

Of u nu gaat verhuizen of het huis een make-over geeft, een staal look deur is altijd een goed idee. Een staal look deur is een lookalike van de echte stalen deuren, alleen dan nu van hout. Staal look deuren zijn echte sfeerbepalers in huis. Niet alleen omdat een deur eenmaal een groot voorwerp is, maar vooral door de uitstraling van de steel look taatsdeur. De industriële stijl van deze deur is voor bijna alle woonkamers, slaapkamers of keukens geschikt. De steel look taatsdeur is zowel met een landelijke als een moderne stijl goed te matchen.

Heeft u speciale wensen voor de staal look deuren? Bij ons kunt u de maten en handgrepen van de staal look deuren zelf bepalen. Dat klinkt toch ideaal, een steel look deur op maat? Zo wordt de deur extra persoonlijk.

Op maat maken: een scala aan mogelijkheden

In onze configurator kunt u zelf bepalen hoe de staal look deuren op maat eruit komt te zien. Bepaal de maat, de handgreep, de draairichting en het soort glas. Dit geeft u de mogelijkheid om de steel look deur op maat helemaal te stijlen naar wens. Vindt u lichtinval fijn, maar wilt u niet doorzichtig glas? Kies dan voor matglas, zo behoudt u uw privacy.

Hoe werkt de configurator precies?

In een paar stappen is de steel look deur op maat samengesteld. Dit werkt gelukkig heel eenvoudig:

 1. Bepaal zelf de hoogte en de breedte
 2. Kies de juiste draairichting
 3. Selecteer welk type slot u wilt
 4. Bepaal het deurbeslag
 5. Kies de juiste scharnieren
 6. Selecteer eventuele accessoires (deurbel, brievenbus)

Benieuwd naar de steel look deuren prijzen? De standaardprijs is op de overzichtspagina te zien. Afhankelijk van uw wensen wordt de prijs aangepast. Dit kunt u in het rechtsvenster van het configuratiemenu zien.

Profiteer van al onze voordelen

Staal look deuren bestellen bij de Deurengigant heeft vele voordelen. Zo kunt u gebruik maken van onze montageservice of persoonlijk advies aanvragen. Profiteer van al onze voordelen:

 • Handige ontwerptool
 • Gratis bezorging vanaf €750,-
 • Vakkundige montageservice
 • Persoonlijk advies
 • Laagste prijsgarantie

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl