Kan ik Svedex deuren overschilderen?

Je hebt je ideale deur gevonden: een elegante Svedex deur. De aankoop van een Svedex deur kenmerkt je gevoel voor stijl. Want, wie kiest voor een Svedex deur, kiest voor eigentijds wonen in een chic jasje.

Supernieuw door superlak - de voordelen

Geef je ruimte in huis eindelijk de erkenning die hij verdient. Met een deur van Svedex kies je voor ultiem gemak. Waar de meeste deuren na vijf jaar lichte beschadigingen hebben, blijven de binnendeuren van Svedex ongeschonden. Dit heeft alles te maken met de Superlak van Svedex. De binnendeuren van dit merk worden altijd behandeld met een oersterke milieubesparende laklaag. Een zogenoemde EPC-coating. Deze oplosvrije coating zorgt ervoor dat jouw binnendeur in hoge mate bestand is tegen schoonmaakmiddel. Bovendien krijgen krassen en vlekken geen enkele vat op de deur. Andere voordelen van de pantserlak van

Svedex zijn:

  • Het is een duurzame laksoort
  • Het is een milieuvriendelijke laksoort
  • Het is een laksoort dat ongevoelig is voor zonlicht
  • Je krijgt 10 jaar garantie op Svedex lak
  • Verschillende tinten Svedex lak

Kies je voor een Svedex deur, dan kies je automatisch voor een deur met Superlak. Wellicht wil je eens iets anders dan wit. Kies je voor een Svedex deur, dan kun je in onze deurenconfigurator ook kiezen voor diverse wittinten. Standaard voeren we onze Svedex deuren uit in Alpine wit. Je kunt er ook voor kiezen om de deuren af te laten lakken in:

  • Extra wit
  • Warm wit
  • Diepzwart

We kunnen ons voorstellen dat je wellicht een Svedex deur in een totaal andere kleur zou willen schilderen. Wij raden dit af. Naast dat het verven een tijdrovende klus is - je moet schuren, ontvetten, afplakken, lakken, drogen en daarna wellicht nog een laklaag aanbrengen – verlies je ook enkele voordelen van de harde laklaag. Zo zal de deur iets minder krasvast zijn en kunnen wij ook niet garanderen hoe de nieuwe verf reageert op zonlicht. Mocht je de deur toch willen overschilderen, kies dan voor een lak op acrylaat basis.

Reload 🗙