Skantrae deuren met glas

skantraeBreedte
HoogteAlle vermelde prijzen zijn vanaf prijzen. Aanvullende wensen op de configuratie zijn van invloed op de totaalprijs.

Skantrae glas deuren bestellen: tot wel 20% korting!

Het is zover: je gaat de binnendeuren van je huis vervangen! En ben je nu iemand die van licht en ruimte houdt, bekijk dan zeker ons ruime assortiment van Skantrae glasdeuren en bestel in een paar simpele stappen je nieuwe deur! Het leuke van deze deuren met glas is dat je ook altijd ziet wat er in het aangrenzende vertrek gebeurt. Bovendien staat Skantrae garant voor topkwaliteit!

Voordelen van een Skantrae glasdeur

Je bent op zoek naar een Skantrae deur met glas. Glas levert extra daglicht op en de ruimte oogt groter. Maar wat levert de Skantrae deuren met glas nog meer op aan voordelen? We vertellen het je graag:

  • Keuze uit een ruim aanbod aan verschillende soorten glas, zoals rookglas, blank glas en nevelglas, maar ook crepie glas, satinato glas, glas in lood en matglas.
  • Het glas in vrijwel al onze modellen is gehard veiligheidsglas, waardoor de kans op schade miniem is.
  • Je kiest altijd zelf hoeveel glaselementen je in je nieuwe deur wilt hebben.
  • Extra privacy? Kies dan voor nevelglas dat veel minder transparant is.
  • Je creëert met je deuren je eigen gewenste stijl van landelijk tot modern en klassiek.

> Een glazen deur toch niet jouw ding? Bekijk eens andere Skantrae binnendeuren, Skantrae paneeldeur of Skantrae Prestige en kies jouw favoriet. 

Hoe plaats je een deur?

Als je tijd wilt besparen, kun je gebruik maken van onze montageservice. Wil je de Skantrae glasdeur zelf plaatsen, dan volgt hieronder een plan van aanpak:

  • Open de deur en til hem uit het kozijn.
  • Zorg voor nieuwe scharnieren als de oude niet meer bruikbaar zijn en monteer ze op de deur.
  • Hang de nieuwe deur in het kozijn en controleer of deze recht hangt.

Veelgestelde vragen over Skantrae deuren met glas

Hoe meet ik de deurmaten op?

Goed opmeten is belangrijk, zodat de nieuwe Skantrae glasdeur precies in het kozijn past. Meet de hoogte van de deur altijd van boven naar beneden en de breedte van links naar rechts. Wil je 100% zekerheid, maak dan gebruik van onze inmeetservice. Zo weet je zeker dat de maten kloppen!

Wat is het verschil tussen een opdekdeur en een stompe deur?

Een opdekdeur kenmerkt zich door de paumellescharnieren en de opdrekrand als buitenrand. Hierdoor sluit de deur op het kozijn. Een stompe deur sluit daarentegen binnen het kozijn en werkt met een normaal scharnier. Bovendien heeft dit type een vlakke buitenrand.

Hoe bepaal ik de draairichting?

Heel simpel: zitten de scharnieren bij je huidige deur aan de rechterkant, dan heb je een rechtsdraaiende deur. Voor een linksdraaiend model geldt dat de scharnieren zich aan de linkerkant bevinden. Met deze tips kun je goed bekijken welke draairichting je nodig hebt voor de Skantrae deur met glas.

Bekijk ook eens:

Hulp nodig bij jouw bestelling? Wij staan voor je klaar!

Onze vakkundige klantenservice helpt je graag bij het bestellen en al je vragen over onze producten.

085 - 210 23 00

Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 en 14:00 - 17:00 uur.

Mail ons

Binnen 2 werkdagen een passend antwoord in je mailbox.

Bezoek onze showrooms

Bezoek onze winkels in Breda, Hoofddorp of Purmerend

Reload 🗙