Deuren met stalen kozijnen: Gebruik de inmeetservice!

Deuren met stalen kozijn winnen steeds meer aan populariteit. En dat is niet voor niets. U kunt uw interieur fantastisch stylen met deze industriële binnendeur. Denk Hollywood, denk Urban, denk Loft style. Wanneer u houdt van een industriële look, zijn de stalen kozijnen binnendeuren van Deurengigant een aanwinst voor uw woning.

Oogverblindend mooi staal

Dat deze industrieel uitziende deuren met stalen kozijn aan populariteit winnen, heeft niet alleen te maken met de schoonheid ervan, maar ook met de onverslijtbaarheid van het materiaal.

Stoelen, eettafels, lampen, en nu zelfs deuren. Alles kan omlijst worden door een stalen kozijn. Een frame dat perfect past bij een rauwe industriële inrichting. De deuren met stalen kozijnen zijn in combinatie met volledig gemonteerd glas misschien wel het mooiste. De stalen kozijn binnendeur is toe te passen in elk denkbare ruimte; als deur naar de slaapkamers, in de woonkamer en in de hal. Om pottenkijkers buiten te houden kunt u voor de stalen binnenkozijnen naar het kleinste kamertje van het huis uiteraard kiezen voor een deur die volledig uit staal bestaat. Letterlijk oogverblindend!

Imposante, imposanter, imposantst

Wanneer u op zoek gaat naar een stalen kozijnen binnen bij de hal zult u achteroverslaan van het prijskaartje dat aan sommige binnendeuren hangt. Een glazen deur met stalen kozijnen loopt algauw in de vele honderdjes. Een enorme prijs voor een enorme deur. Bij ons kiest u een steellook deur voor €310 tot €319. Een heel voordelige prijs voor de taatsdeuren uit onze collectie. U heeft de keuze uit de volgende imposante deuren met stalen kozijnen binnen:

 • Proporte Asti
 • Proporte Brescia
 • Proporte Chiari
 • Proporte Desio
 • Proporte Elba
 • Proporte Foggia

Voordeel bij Deurengigant

Diep in de buidel hoeft u bij Deurengigant niet te tasten. Ook de levering is gratis. Dubbel winst dus! Niet alleen profiteert u van een gratis levering. Ook andere voordelen gaan hand in hand met de verkoop van deuren met stalen kozijnen, namelijk:

 • Breed assortiment; bekijk ook onze houten opdekdeuren en kelderdeuren.
 • Onze monteurs kunnen voor u de maten inmeten. Dit kost € 65,-.
 • Voordelige prijzen in vergelijking met bouwmarkten en speciaalzaken.
 • Persoonlijk advies en service.

 
 

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

 • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
 • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
 • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl