Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

Board Deur: Stel zelf op maat samen

Bent u op zoek naar een nieuwe board deur? Wij bieden een breed assortiment board deuren aan met daarbij de benodigde accessoires. Denk hierbij aan:

 • Scharnieren
 • Deurbeslag
 • Hendels & meer!

Onze board deuren zijn van het merk CanDo. CanDo board deuren kunt u in vaste maten bestellen, maar u kunt de deuren ook zelf op maat samenstellen. Dit doet u eenvoudig met behulp van onze deurenconfigurator. De deuren worden op maat gemaakt zodat u deze eenvoudig zelf kunt monteren. Wilt u liever dat iemand anders de deur monteert? Maak dan gebruik van onze montageservice. Deze deuren hebben als voordeel dat zij qua prijs zeer voordelig zijn. Een board deur bij ons bestellen is snel, betaalbaar en zeer praktisch. Daarnaast hebben wij ook brandwerende board deuren waarmee brand tot wel 60 minuten wordt vertraagd.

Board deuren schoonmaken

Board deuren zijn erg populair als binnendeur. De deuren zijn betaalbaar en in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het is bij board deuren belangrijk dat u de deuren goed schoonmaakt. Hoe beter u de deuren onderhoudt, hoe langer ze meegaan. Dit zijn onze tips om board deuren schoon te maken:

 1. Gebruik een zacht reinigingsmiddel
 2. Gebruik geen geconcentreerde of schurende middelen, dit kan de deur beschadigen
 3. Gebruik een vochtige doek om de deur schoon te maken
 4. Gebruik daarna een schone en droge doek om de deur droog te maken
 5. Probeer vocht op de deur of op de vloer te voorkomen, hierdoor kan het hout namelijk uitzetten
 6. Gebruik de board deur niet als buitendeur

Heeft u board deuren die u gebruikt voor ruimtes waar het vochtig kan zijn, zoals bijvoorbeeld de badkamer? Laat de deur dan regelmatig ventileren zodat de vocht uit de deur kan verdwijnen.

Board deur opdek of stomp: welke heb ik nodig?

Een board deur kan op twee verschillende manieren in het kozijn worden gehangen. Voor beide mogelijkheden heeft u een ander type deur nodig. U kunt een stompe deur of een opdekdeur hebben. Het verschil is te herkennen aan de manier waarop de deur aansluit op het kozijn.

 • U heeft een boarddeur opdek nodig als de deur sluit op het kozijn en u hierdoor een opdekrand nodig heeft.
 • U heeft een boarddeur stomp nodig als uw deur naadloos in het kozijn past en een vlakke rand nodig heeft. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan eens ons handige YouTube filmpje waarin we het verschil tussen een stompe en opdek deur uitleggen!

Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. Op onze site geven we veel informatie en uitleg om de juiste board deur voor uw situatie te vinden. Hieronder ziet u ook het verschil tussen een boarddeur stomp en een boarddeur opdek:

Veel gestelde vragen over dit type deuren

De board deur is populair en wordt veel besteld. Wij beantwoorden daarom graag al uw vragen vooraf. Dit zijn de meest gestelde vragen bij het bestellen van een board deur:

Wat is de levertijd van de board deuren?

De levertijd van deze deuren bedraagt tussen de 8 tot 10 dagen.

Kan ik zelf mijn board deur monteren?

Het is zeker mogelijk om uw board deur zelf te monteren. Wilt u de deur liever niet zelf monteren? Dan kunt u gebruik maken van onze montageservice of contact met ons opnemen voor tips

Hebben jullie een inmeetservice?

Het inmeten van een deur is vrij eenvoudig. Mocht u er niet zelf uitkomen, dan kunt u gebruik maken van onze inmeetservice. Wij geven u helder advies zodat u zelf de juiste maten voor uw deuren kunt bepalen.

Heeft u vragen die hier boven niet worden genoemd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Breed assortiment board deuren

Zoekt u een board deur, dan kunnen wij u de board deuren van CanDo leveren. CanDo biedt board deuren aan met vaste maten. Zo hebben wij de CanDo boarddeur stomp, maar ook de opdek boarddeur.

Wij bieden een zeer breed assortiment in board deuren en benodigde accessoires. U kunt uw board deur bij ons eenvoudig online bestellen. Wanneer u dat wilt komen wij de board deur ook bij u monteren. Snel, betaalbaar en zeer praktisch: u hoeft verder nergens naar om te kijken.

Tips en advies

Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. Op onze site geven we veel informatie en uitleg om de juiste board deur voor uw situatie te vinden, maar wij kunnen u ook voorzien van advies voor alle type deuren, van binnen- tot buitendeuren. Een aantal aandachtspunten waar u in ieder geval op moet letten:

 • De draairichting van de board deuren
 • Kies een stompe boarddeur of een boarddeur opdek
 • Zorg dat u de juiste maten hebt voor het samenstellen van deur

Board deuren bij deurengigant.nl

Board deuren zijn bij ons zeer voordelig. Deurengigant.nl biedt een zeer breed assortiment board deuren aan tegen een zeer betaalbare prijs. Naast board deuren bieden we een compleet aanbod van deuren aan, inclusief accessoires. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan andere type deuren zoals barndeurenvoordeuren en glazen binnendeuren. Deurengigant.nl de grootste online board deuren speciaalzaak van Nederland!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl