Filters x

Verfijn zoekresultaten X

Recent bekeken

CanDo binnendeuren kopen: Gebruik de inmeetservice!

Binnendeuren zijn een belangrijk onderdeel van het huis. Kiest u voor een moderne deur of houdt u toch meer van klassiek? De CanDo binnendeur geeft u genoeg mogelijkheden. Deze populaire binnendeur is in verschillende soorten verkrijgbaar. Bij ons kunt u de deur op maat laten maken zodat deze perfect past in het kozijn. Als u niet precies weet hoe u de maten moet opmeten van uw CanDo binnendeur, dan kunt u ons handige YouTube tutorial bekijken! Kortom: een breed aanbod + uitstekende service bij Deurengigant.nl!

CanDo binnendeur onderhouden: hoe doe je dat?

Een goede binnendeur CanDo gaat lang mee. Maar een goed onderhouden deur nog langer. Veel mensen onderschatten het belang van goed onderhoud. Zo ook bij de CanDo binnendeuren. Het schoonmaken van een binnendeur CanDo is vrij eenvoudig. De binnendeuren CanDo kunt u het beste reinigen met een zacht reinigingsmiddel. Maak de deur schoon met een vochtige doek en herhaal dit tot de vuile plekken zijn verdwenen. Wrijf de deur daarna droog met een schone, droge doek.

Tip: Last van potlood-, pen- of viltstiftstrepen? Verwijder deze dan met een gum!

Om te voorkomen dat u de verflaag aantast wordt het afgeraden om geconcentreerde of schurende middelen te gebruiken. Mocht het toch noodzakelijk om een geconcentreerd middel te gebruiken, probeer het contact met de toplaag dan zo kort mogelijk te houden. Schurende schoonmaakmiddelen moet u nooit gebruiken voor binnendeuren CanDo. Heeft u een binnendeur met glas van CanDo? Het glas kunt u met gewone schoonmaakmiddelen reinigen. Pas wel op dat u hierbij de verflaag niet aantast.

Tip: Gebruikt u de binnendeur CanDo voor een vochtige ruimte zoals bijvoorbeeld een badkamer? Laat de binnendeur CanDo dan regelmatig ventileren.

Probeer vocht te voorkomen, vooral op de vloer. Dit vocht kan eenvoudig worden opgenomen door de deur of de vloer, waardoor het hout kan gaan uitzetten. Hierdoor kan de CanDo binnendeur gaan klemmen.

Wat is CanDo?

Als u zoekt naar deuren dan heeft u de naam CanDo al vaak voorbij zien komen, maar wat is het eigenlijk? CanDo is een van de bekendere en grote merken op het gebied van deuren. Het is zelfs de meest verkochte deur van Nederland. Er zijn vele verschillende type deuren, van modern tot klassiek. Daarnaast zijn er ook verschillende CanDo merken, zoals:

  • CanDo binnendeur Calgary
  • CanDo binnendeur Harvest
  • CanDo binnendeur Capital
  • CanDo binnendeur Dimension

CanDo binnendeuren zijn er altijd te vinden in een vorm die past bij uw interieurstijl. Het grote voordeel van CanDo deuren is dat deze ook in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn.

CanDo binnendeur opdek of stomp?

De Cando Binnendeur is ontzettend populair en is in vele Nederlandse huishoudens te vinden. Maar wat veel mensen niet weten dat een binnendeur CanDo op twee manieren kan worden geproduceerd. Je kan namelijk de volgende twee binnendeuren van CanDo plaatsen:

  • CanDo binnendeur opdek
  • CanDo stompe binnendeur

Welk type deur je nodig hebt, is afhankelijk van het kozijn. Het verschil is te herkennen aan de manier waarop de deur sluit in het kozijn. Bij een CanDo stompe binnendeur is de buitenrand vlak en sluit de deur in het kozijn. Bij een Cando opdek binnendeur heeft de buitenrand een opdekrand en sluit op het kozijn. Ook zit er een verschil in het type scharnier dat u nodig heeft. U kunt de keuze voor een stompe of opdek binnendeur maken als u in de configurator zit.

Meer weten over het verschil tussen een opdekdeuren en stompe deuren? Bekijk dan ons YouTube filmpje waarin we dit verder uitleggen!

Breed assortiment CanDo Binnendeuren

Het assortiment CanDo binnendeuren biedt voor alle toepassingen in huis een passende deur. Van de goedkopere boarddeuren tot de MDF binnendeuren, in iedere prijsklasse is er een CanDo binnendeur. Alle CanDo binnendeuren zijn voorbehandeld in een witte grondverf.

Wij bieden een zeer breed assortiment in CanDo binnendeuren en benodigde accessoires. U kunt CanDo binnendeuren bij ons eenvoudig online bestellen. Wanneer u dat wilt komen wij de CanDo binnendeuren ook bij u monteren. Snel, betaalbaar en zeer praktisch: u hoeft verder nergens naar om te kijken.

Tips en advies

Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. Op onze site geven we veel informatie en uitleg om de juiste CanDo binnendeuren voor uw situatie te vinden.

Ruim assortiment

CanDo is een zeer bekend merk in de deurenmarkt. Bij CanDo kunt u kiezen uit verschillende binnendeuren, van modern, strak tot klassiek. Bij ons vindt u altijd uw binnendeuren CanDo aanbieding naar uw smaak.

CanDo binnendeuren bij deurengigant.nl

Wij bieden een zeer breed assortiment CanDo binnendeuren aan tegen een zeer betaalbare prijs. Naast CanDo binnendeuren bieden we een compleet aanbod van deuren aan, inclusief accessoires. Deurengigant.nl de grootste online CanDo binnendeuren speciaalzaak van Nederland. Naast Cando binnendeuren hebben wij ook Svedex binnendeuren!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl