Maestro

Maestro binnendeuren, een ruime collectie aan deuren in diverse stijlgroepen passend bij iedere stijl en interieur. Maestro biedt een programma maatwerk deuren aan tot maximaal 110 x 250 cm. U heeft de keuze uit diverse paneel/profiel combinaties.

Jaren 20-30

Jaren ’20 – jaren ’30 in een design van vandaag. De vormgeving van weleer in een nieuw jasje. Fraaie binnendeuren met bijzondere accenten. Wonen met karakterKlassieke profielen en panelen die de deur een rijke uitstraling geven.

Landelijk wonen

Binnendeuren met ronde vormen passend bij het landleven. Deze deuren hebben door hun vormgeving een natuurlijke uitstraling.

Lifestyle naturel

Deze binnendeuren zijn rustig vormgegeven en bieden veel mogelijkheden met glas. In combinatie met rustige tinten en materialen krijgt het geheel een eigentijdse uitstraling.

Licht en tijdloos

De klassiekers onder de binnendeuren met vele mogelijkheden in glas. Gecombineerd met zachte tinten als crème en wit en een robuuste houten vloer, wordt het licht en tijdloos.

Room with a view

Strak vormgegeven binnendeuren voor moderne interieurs.

Toscaans wonen

Met deze binnendeuren waant u zich in het buitenland. Gecombineerd met transparante kleuren en whitewash haalt u een stukje Toscane in huis.

Schuifdeuren in harmonie

Een efficiënte en zeer fraaie verdeling van een ruimte passend bij vele stijlen. Te combineren met alle Maestro binnendeuren.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De proporte Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl