Terrasdeuren kopen: maak een prachtig entree naar uw terras

Onze terrasdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Van massief hardhouten deuren tot vuren of klassieke deuren met glas. Bepaal eerst goed de maten en de draairichting die u voor de deuren wilt. Openslaande terrasdeuren geven uw woning een heerlijk ruimtelijk gevoel. Vanuit praktisch oogpunt is het ook erg handig: het werkt erg verkoelend in de warme zomerdagen!

Tips voor het kopen van een terrasdeur

Wilt u een terrasdeur kopen? Allereerst is het belangrijk om een aantal punten op een rijtje te zetten:

 • Wat is de hoogte en de breedte van de terrasdeur? Als u al over een deur beschikt dan kunt u de afmetingen van de huidige deur gebruiken.
 • Wat is de draairichting van de nieuwe deur? Een deur kan naar binnen en naar buiten draaien.
 • Op welke manier wordt de nieuwe deur bevestigd? Aan de linkerzijde of aan de rechterzijde?

Met behulp van deze informatie is het makkelijk om snel een deur te vinden. Kies een deur afhankelijk van het design en prijs en in de volgende stap van het bestelproces komt u in een configurator waar u de maten en antwoorden op bovenstaande vragen kunt invullen.

De volgende stappen zijn als volgt:

 • Keuze voor een slot
 • Keuze voor een briefplaat
 • Keuze voor tochtwering
 • Keuze voor accessoires (bijvoorbeeld deurbeslag)

Openslaande terrasdeuren: verrijk je woonkamer

Door openslaande terrasdeuren kunt u heerlijk genieten van meer daglicht in uw woning. Het is heerlijk om de buitendeuren open te slaan en je woonkamer en tuin één te maken. Zeker bij smalle woonkamers zorgt het er ook voor dat het de woonkamer ruimtelijker maakt.

Onze terrasdeuren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Kies voor een design dat het beste bij u past, zo is een glas in lood deur als terrasdeur ook een originele optie!

Waarom wij de juiste partner zijn voor terrasdeuren?

Bij Deurengigant vind je alles op het gebied van deuren: van openslaande terrasdeuren tot brandwerende deuren en binnendeuren. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om voor onze inmeet- en/of montageservice te kiezen. Zo weet u zeker dat de maten kloppen en dat de deuren goed geplaatst worden.

Hier staan de belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Inmeet- en montageservice
 • Snelle levertijd
 • Altijd contact met een vast contactpersoon
 • Super scherpe terrasdeur prijzen!
 • Ruim assortiment met verschillende deuren, van slaapkamer- tot voordeuren!

Kom het aanbod terrasdeuren bekijken in een van onze showrooms. Onze adviseurs luisteren graag naar uw verhaal en denken mee in oplossingen.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl