Taatsdeuren kopen: Gebruik de inmeetservice!

De taatsdeuren zijn imposante deuren die ontzettend populair zijn. De taatsdeuren is uniek vanwege de taatsdeur scharnier. Deze unieke scharnieren hoeven niet in de vloer te worden ingebouwd. Deze deuren geven met hun immense formaat een unieke uitstraling aan uw woning. Taatsdeuren kunnen zowel als taats binnendeuren of als taats buitendeuren worden gebruikt. Door de bevestigingspunten aan de onder- en bovenkant van de taatsdeuren draait de deur om zijn eigen as. Hierdoor zijn taatsdeuren eenvoudig te openen zonder veel kracht te gebruiken.

Welke draairichting krijgen mijn stalen taatsdeuren?

Als u stalen taatsdeuren gaat bestellen is het natuurlijk belangrijk dat u de juiste draairichting kiest. Kiest u namelijk de verkeerde draairichting, dan kunnen de stalen taatsdeuren misschien niet goed open of blokkeren ze een doorgang of iets dergelijks. Bepaal goed welke draairichting u nodig hebt. U kunt de draairichting van uw oude deuren als volgt bepalen:

  1. Positioneer uzelf aan de kan waarnaar uw oude deur naar opendraait.
  2. Bekijk of de scharnieren zijn gemonteerd aan de linker- of rechterkant
  3. Rechtsdraaiende deuren hebben het scharnier aan de rechterkant zitten. Een linksdraaiende deur heeft de scharnieren aan de linkerkant zitten.

Op deze manier bepaalt u welke draairichting het beste is voor uw stalen taatsdeuren.

Voordelen van taatsdeuren kopen bij Deurengigant

De taatsdeuren zijn enorm populair, de imposante deuren kunt u bij ons namelijk zelf samenstellen. Met behulp van onze configurator kunt u een stalen taatsdeur zelf maken. Maar u kunt ook gebruik maken van onze inmeetservice. Onze deurenexpert komt dan bij u thuis om u alles te vertellen over de mogelijkheden voor taatsdeuren. Hij meet dan ook direct alle benodigde afmetingen op. Maak nu een afspraak of gebruik de configurator en profiteer van de onderstaande voordelen:

  1. Landelijke montageservice
  2. Profiteer bij ons van taatsdeur prijzen tot wel 30% goedkoper dan bij de bouwmarkten
  3. Stalen taatsdeuren koopt u niet zomaar. U kunt ons ook altijd bellen voor persoonlijk advies op 085 210 23 00.
  4. Bij taatsdeuren profiteert u van gratis bezorging. Alle bestellingen boven de €750 profiteren van gratis bezorging. De bezorging wordt gedaan op een moment van uw keuze
  5. Totaaloplossing: bij Deurengigant regelt u alles in één keer: type taatsdeuren, met of zonder glas, welke type glas, accessoires en deurbeslag
  6. Ruim assortiment met deuren. Waaronder Louvre deuren en glas in lood deuren!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden

Cookies

Privacybeleid

©2018 Deurengigant.nl