Opdekdeur met glas kopen: Gebruik de configurator!

Bent u op zoek naar een opdekdeur met glas? Dan bindt u hier hoogwaardig afgewerkte deuren die u zelf op maat kunt laten maken. Met behulp van de configurator stelt u dit snel en eenvoudig samen. Alle deuren worden van hoogwaardig materiaal gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen.

Verschil opdekdeur met glas & stompe deur met glas

Een opdek met glas is anders dan een stompe deur met glas. Er is een duidelijk verschil tussen deze twee deuren met glas. De manier waarop deze deuren in het kozijn vallen maakt het verschil.

  • Stompe deuren met glas

Een stompe deur met glas valt volledig in het kozijn en hebben een platte rand aan alle kanten. Deze deuren hangen aan normale scharnieren

  • Opdekdeuren met glas

Een opdekdeur met glas valt gedeeltelijk in het kozijn en steken een beetje uit. Een opdekdeur glas hangt aan speciale paumelie scharnieren. Het voordeel van opdekdeuren met glas is dat deze type deuren minder tocht doorlaten en eenvoudig te plaatsen zijn.

Veel gestelde vragen

Als u een opdekdeur met kozijn voor glas gaat kopen, dan zijn er vragen die veel voorkomen. Wij brengen u hier graag van op de hoogte.

De levertijd van opdekdeuren met glas?

De levertijd hangt af van het merk dat u kiest. CanDo deuren heeft u over ongeveer 8 tot 10 dagen in huis. Svedex deuren hebben normaliter een verzendtijd van ongeveer 15 dagen. Deze levertijden zijn van de deuren die vanuit voorraad worden geleverd. Deuren op maat of met extra accessoires kunnen dus een langere levertijd hebben.

Hebben jullie een montageservice?

Wij hebben een montageservice waar u gebruik van kunt maken als u de opdekdeur met kozijn niet zelf wilt monteren. De kosten van de montageservice is afhankelijk van het aantal opdekdeuren met glas u heeft besteld. De kosten worden duidelijk in beeld gebracht aan het einde van het bestelproces.

Hebben jullie een showroom?

Als u de opdekdeuren met glas met eigen ogen wilt bekijken kunt u een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Wij hebben een locatie in Breda, Purmerend en Hoofddorp. Daar kunt u ook onze andere deuren bekijken zoals de buitendeur, voordeuren en binnendeuren met glas.

Zijn mijn opdekdeuren met glas links- of rechtsdraaiend?

Als u nieuwe opdekdeuren met glas gaat kopen, dan is het belangrijk dat u weet welke draairichting uw deur heeft. Voor de plaatsing van de scharnieren en het deurbeslag is het belangrijk dat u hier de juiste in keuze in maakt tijdens het bestelproces. U komt er als volgt achter welke draairichting uw opdekdeur glas heeft:

  1. Positioneer uzelf aan de kant waarnaar de deur open draait
  2. Kijk aan welke kant de scharnieren zijn gemonteerd
  3. Zitten de scharnieren aan de linker- of rechterkant?
  4. Scharnieren aan de linkerkant betekenen dat de opdekdeur glas linksdraaiend is. Scharnieren aan de rechterkant betekenen dat de opdekdeur met glas rechtsdraaiend is.

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl