Svedex opdekdeuren: montageservice = mogelijk

De opdekdeuren van Svedex zijn uitermate populair. De designs van de Svedex opdekdeuren zijn veelal strak (en afgelakt) en geven uw huis een stijlvolle uitstraling. Wij verkopen verschillende soorten deuren van Svedex. Kies voor een deur die het beste bij uw interieur past. Hieronder volgen een aantal belangrijke tips die u kunt gebruiken tijdens de zoektocht naar een nieuwe deur. Wist-je-dat we beschikken over een montageservice? Als u liever niet zelf een deur plaatst dan kunnen wij dit voor u oplossen. Zelf monteren of ons laten monteren: bij Deurengigant vindt u bij ieder budget een geschikte deur!

Wat is een Svedex opdekdeur?

Een veelgestelde vraag is ‘Wat is een Svedex opdekdeur’. Graag geven we daar kort en bondig antwoord op. In de deurenbranche bestaan er twee typen deuren, namelijk:

 • Stompe deuren
 • Opdekdeuren

Kijk voor de verschillen tussen beide deuren naar de manier waarop de deur op het kozijn wordt geplaatst. Bij een Svedex opdekdeur valt de deur gedeeltelijk in het kozijn. Bij een stompe deur valt de deur in het kozijn. Wil je zo minimaal mogelijk last hebben van tocht dan is de Svedex opdekdeur een uitstekende keuze. Daarnaast is het makkelijk om de Svedex opdekdeur zelf te monteren. Het belangrijkste verschil tussen een stompe deur is dus dat een opdekdeur op het kozijn wordt geplaatst en gedeeltelijk in het kozijn valt.

Belangrijke tips voor tijdens de zoektocht naar Svedex opdekdeuren

Hier boven is het verschil uitgelegd tussen stompe deuren en opdekdeuren. Wilt u een nieuwe Svedex opdekdeur bestellen? Maak gebruik van de volgende tips:

 • Meet eerst de ruimte op waar u de nieuwe wilt plaatsen.
 • Maak een keuze: Wilt u glazen binnendeuren of toch liever zonder glas?
 • Vergelijk de verschillende type designs.
 • Wanneer u een deur vervangt zijn de scharnieren vaak versleten of kapot. Het advies is om bij uw nieuwe deur dan ook altijd nieuwe scharnieren mee te bestellen.
 • Standaard komt de Svedex deur zonder beslag. Wilt u direct nieuw beslag mee bestellen? Dat kan! Dit vindt u bij het bestellen bij ‘stap 4 Deurkruk / Deurbeslag’.
 • Twijfelt u of u de deur liever niet zelf wilt monteren? Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze montageservice. Deze optie ziet u na ‘stap 6 accessoire’.

Svedex opdekdeur plaatsen: hoe neem ik de maten op?

Voor het opnemen van de maten voor opdek deuren Svedex, kijkt u naar de breedte en de hoogte van het kozijn. Meet de breedte op drie verschillende plaatsen, namelijk:

 • Onder
 • Midden
 • Boven

Neem bij het meten van de breedte de binnenzijde van de deur zonder opdekrand. Voor het meten van de hoogte meet u de buitenzijde van de deur inclusief opdekrand. Twijfelt u of u de goede maat heeft gemeten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag!

Svedex opdekdeuren prijzen

Het aanbod aan Svedex opdekdeuren is divers. Sorteer het aanbod aan de linkerkant van de producten op de prijs. De prijzen voor een Svedex opdekdeur variëren enorm. Hieronder volgen nog een aantal handige tips:

 • Heeft u de maten van de nieuwe deur al gemeten? Sorteer het aanbod dan op ‘hoogte’ & ‘breedte’
 • Ieder Svedex opdekdeur heeft zijn specifieke eigenschappen. Klik op twee of meerdere van de aangeboden Svedex opdekdeuren en vergelijk het aanbod op basis van de productspecificaties
 • Zoekt u een specifiek type deur van Svedex? Gebruik het zoekveld.

Bestel uw opdekdeur van Svedex bij Deurengigant. Maak gebruik van onze inmeetservice voor slechts €50,-. Wilt u uw nieuwe deur niet zelf plaatsen? Maak dan gebruik van onze montageservice.

> U kunt bij ons ook buitendeuren kopen, zoals voordeuren en achterdeuren: Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies over al uw deuren!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl