Goedkope deuren kopen? korting tot 30%

In ons assortiment treft u zeer betaalbare deuren bij een top assortiment van A-merken zoals Svedex, CanDO en Proporte. Bij ieder budget vindt u een geschikte deur. Zo vindt in ons assortiment binnendeuren, voordeuren, achterdeuren, tuindeuren en meer specialistische deuren zoals brandwerende deuren of MDF deuren. Kortingen op de goedkope deuren lopen op  tot 30%. Kortom: top kwaliteit voor een scherpe prijs!

Deuren aanbieding: hoe kies je de juiste deur uit alle aanbiedingen?

Gezien het ruime aanbod aan goedkope deuren aanbiedingen is het een goed idee om rustig de tijd te nemen bij het uitkiezen van een nieuwe deur. Gebruik de volgende tips tijdens uw zoektocht:

 • Er is een verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren. Voordeuren, achterdeuren en buitendeuren zijn in de meeste gevallen stompe deuren. Controleer eerst of uw huidige deur een stompe deur of een opdekdeur is. Hier leest u meer over het verschil tussen stompe deuren en opdekdeuren.
 • Het opmeten van de juiste maat klinkt ingewikkeld, maar in de praktijk is dit wellicht eenvoudiger dan u vooraf denkt. Wilt u de maten liever niet zelf opmeten? Onze inmeetservice komt graag bij u langs om alle maten op te nemen. Nadat u de maat heeft bepaald, is het tijd om te kijken naar de verschillende modellen van deuren.
 • De keuze voor een stompe/opdek deur is gemaakt. De maten zijn bekend. Kijk nu naar de verschillende modellen van de goedkope deuren. Wilt u liever een klassiek design of een moderne uitstraling? Bij de afbeelding krijgt u een goed idee van hoe de deur er uit komt te zien.

Typen deuren in het assortiment

Graag bieden we u een ruim assortiment aan, zodat u zeker weet dat u een geschikte deur vindt. De meest populaire deuren zijn:

Zoekt u naar een specifiek type deur? Naast bovenstaande deuren vindt u bij ons ook de volgende deuren:

 • Brandwerende deuren
 • Boarddeuren
 • Louvre deuren
 • Glas in lood deuren
 • MDF deuren

Voordeeldeuren bij Deurengigant

De goedkoopste deuren vindt u bij Deurengigant. Onze voordeeldeuren variëren enorm in prijs. Zo heeft u al een board gegronde deur vanaf € 27,50.  Wilt u voordeeldeuren? Profiteer bij Deurengigant van de volgende voordelen:

 1. Liever niet zelf de maten opnemen? Gebruik onze inmeetservice.
 2. Liever niet zelf de deur monteren? Gebruik onze montageservice.
 3. Top kwaliteit A-merken voor een betaalbare prijs
 4. De goedkoopste deuren vindt u bij Deurengigant!
 5. Kortingen oplopend tot 30%
 6. Ruime showroom
 7. Snelle levertijd
 8. Thuiswinkel waarborg
 9. Vast contactpersoon
 10. Ook na uw aankoop bieden wij uitstekende service!

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019 Deurengigant.nl