Cando Easy

Reeds afgelakt


Wilt u nog meer gemak? De deuren met het label CanDo Easy, zowel stome als opdekdeuren, zijn al voor u afgelakt in de kleur Zuiver wit(Ral 9010. Dit is de meest gebruikte kleur voor binnendeuren.

Paumelle gaten


De opdekdeuren zijn voorzien van paumelle gaten waardoor u uw oude opdekdeur eenvoudig kunt verwisselen voor fraaie paneeldeuren of glasdeuren. Kies de deur die het best past bij uw sfeer. U vindt deze deuren in de series Urban, Advanced en Style.

Kenmerken CanDo Easy

  • Deuren en roedepakketten gelakt in de kleur zuiver wit, Ral 9010
  • Voorzien van slotgat
  • Opdekdeuren zijn voorzien vanpaumelle gaten
  • Tochvaldorpel niet mogelijk
  • Herkenbaar aan het oranje label

Wij bieden u een professionele montage service. Wij meten deuren in en monteren deze door het hele land (behalve op de waddeneilanden).

Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.

De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Wilt u weten wat het monteren van uw deur kost? Plaats uw deur in het winkelmandje. Daar tonen wij meteen onze montageprijs.

 
 
 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl