CanDo Scampton: op wens gemaakt in de configurator!

Een drievlaks glas deur en dat ook nog in de industriële stijl, dat klinkt als muziek in de oren. De steel-look deuren van Cando scampton zijn geliefd onder de bevolking, mede vanwege de moderne uitstraling en hoge kwaliteit. Voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en kantoor zijn deze CanDo scampton deuren een mooie oplossing. De minimalistische uitstraling wordt onder andere vormgegeven door de 65 mm stijlen en dorpels. Ook de 25 mm roedes dragen hieraan bij.

Mat glas of blank glas

Wilt u nét wat meer privacy in huis? De CanDo scampton deuren zijn te leveren in mat glas en blank glas. Mat glas zorgt ervoor dat er niet door het glas gekeken kan worden, maar de lichtval wordt niet verhinderd.

Zo is de CanDo scampton een moderne oplossing voor op kantoor. Is er een open cultuur op kantoor, dan kunt u voor de CanDo scampton met blank glas kiezen. Wanneer privacy en rust meer gewenst is, dan is de CanDo binnendeur scampton een betere keus.

Speciale deurbeslag-pakketten voor CanDo Scampton

De steel look deur van CanDo scampton is een speciale deur. Voor een speciale deur zijn net zo speciale deurbeslag-pakketten nodig. Dit deurbeslag is speciaal ontwikkeld voor de Cando scampton deuren. Niet alleen qua stijl, maar zeker ook qua materiaal. Wat kunt u zoal in dit pakket verwachten?

 • Deurkrukken
 • Loop slot
 • Benodigde frezingen
 • Voor deur met slot: cilinderrozet en cilinderslot
 • Voor wc-deur: toiletgarnituur + vrij/bezetslot

Tip: bekijk ook eens onze andere CanDo deuren. Zoals de CanDo opdekdeuren of de CanDo binnendeuren.

Stel de CanDo Scampton samen

Onze configurator maakt het mogelijk om zelf de CanDo scampton samen te stellen. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw wensen aangeven. Zo weet u zeker dat de CanDo scampton helemaal naar wens wordt geleverd.

Kies tussen de standaardmaten de juiste maat, bepaal zelf de draairichting en het deurbeslag. Daarnaast kunt u ook zelf bepalen of u voor een opdekdeur, stompe deur of een schuifdeur gaat. Bij Deurengigant is veel mogelijk. Maak ook gebruik van onze services:

 • Persoonlijke inmeetservice
 • Vakkundige montageservice
 • Gratis verzending vanaf €750,-

De nieuwe deur is in het vizier. Vol enthousiasme heeft u de deur samengesteld in ons configuratiemenu. U kunt niet wachten tot de deur er eíndelijk is. Maar toch zit u met een knoop in uw maag. Want als het aan uw tijdschema of twee linkerhanden ligt, blijft de nieuwe deur in zijn verpakking gewikkeld.

Bespaar tijd en moeite, maak gebruik van onze montageservice voor de nieuwe deuren. Onze vakkundige monteurs komen bij u langs om de deur perfect te monteren.

Montageservice deuren: zo werkt het

De montageservice is eenvoudig te regelen. Wanneer u de deur bestelt in het configuratiemenu, kunt u als laatste optie de montageservice aanvinken. In het winkelmandje verschijnt direct de prijs, zo weet u exact waar u aan toe bent.

Nadat de nieuwe deur bij ons magazijn geleverd is, nemen wij contact met u op om een geschikte datum te prikken voor de montage van de deur.

Enkele aandachtspunten:

 • Onze (maatwerk) deuren zijn altijd haaks. Heeft u een oud huis met scheve kozijnen, dan schaven wij in het werk de deuren op maat. Ook in het geval van de Svedex afgelakte deuren dienen wij soms aanpassingen aan de deur te doen. Dit doen wij altijd aan de hangzijde, de onder en/of bovenkant. Aan de sluitzijde, de kant waar het slot zit, kunnen wij deze Svedex deuren niet bewerken.
 • Wij meten deuren in én monteren deuren, door het hele land. Met uitzondering van de waddeneilanden.
 • De Moodplus Barn deuren worden helaas niet door ons gemonteerd.

Wilt u meer weten over onze service, neemt u dan contact op.

Zelf monteren?

Als u uw deuren zelf wilt monteren, dan kunt u hieronder naar de montage instructies van de desbetreffende deuren:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020 Deurengigant.nl